Op een schitterende locatie langs de boulevard van Noordwijk is Nomade Beach House gevestigd. Nomade is een heerlijk strandpaviljoen waar je je direct thuis voelt.

Nomade Beach House is een plek waar je gewoon kunt zijn. Wijds uitzicht, een warm welkom. Een plek waar je je direct thuis voelt, waar het goed is zoals het is. Geen omzwervingen meer. De nomade strijkt neer op het strand. Verrijkt met ervaringen van over de hele wereld en die delen we graag met je. Voel je welkom, we zijn 7 dagen per week geopend!

Menukaart en prijzen

Proef het Midden-Oosten bij Nomade Beach House in Noordwijk

Het restaurant van dit strandpaviljoen heeft een menu dat is geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. Veelzijdige smaken, specerijen en verrassende smaakcombinaties . De menukaart biedt voor elk wat wils. Van gerechten uit het Midden-Oosten tot de klassiekers en van vegetarisch tot vlees en vis. Het menu volgt de seizoenen en verandert zodoende elke vier maanden.

Prijsniveau

Hieronder hebben we enkele gerechten en prijzen van de menukaart van Nomade Beach House geselecteerd. Hiermee krijg je een beeld van het prijsniveau van dit strandpaviljoen.

Carpaccio Sandwich (lunch)€ 10,00
Kindermenu (diner)€ 8,50
Nacho’s€ 8,50
Beefburger (diner)€ 17,50
Roasted Chicken (diner)€ 18,50

Bekijk de volledige menukaart hier

Ligbed huren bij Nomade

Voor een relaxte stranddag kan je zeker bij Nomade terecht. Op het strand voor het strandpaviljoen zijn windschermen, luxe ligbedden en parasols te huur. Zo geniet je optimaal van je dagje strand. Wil je vaker bij Nomade naar het strand? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een seizoenskaart. Meer informatie hierover en/of vragen over de verhuur van ligbedden? Neem dan contact op met Berend van Duijn (berendbadman@gmail.com).

Hoe kom je bij Nomade Beach House

Nomade Beach House is centraal gelegen voor de boulevard van Noordwijk. Parkeren doe je het beste aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Openingstijden

Nomade Beach House Noordwijk elke dag geopend van 9.00 tot 24.00 uur.

  • Ontbijt | 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Lunch | 12.00 uur tot 17.00 uur
  • Diner | 17.00 uur tot 21.30 uur

Adresgegevens

  • Koningin Wilhelmina Boulevard 104
  • 2202 GW Noordwijk
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer over Noordwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page