Salt Seafood Noordwijk
 

Salt Seafood Restaurant is hét nieuwe visrestaurant in Noordwijk aan Zee. Een all-day restaurant met de focus op vis en seafood, uiteraard heeft Salt ook diverse vlees- en vegetarische gerechten. 

Bij Salt kunt u van dinsdag t/m zondag terecht voor lunch en diner. Salt Seafood restaurant staat voor hoogwaardige kwaliteit, service, sfeer & ontspanning. De entourage van Salt is Mediterraans en sfeervol.

Blauwe accenten met nautische decoratie sieren het decor van dit nieuwe visrestaurant in Noordwijk aan Zee. Het prachtige terras verzonken in de Noordwijkse duinen wanen u op vakantie in Zuid-Europa met prachtig uitzicht over de Noordzee. Salt is tijdloos en heeft een karakteristieke, stijlvolle uitstraling. Het etablissement bestaat al ruim dertig jaar en vele Nederlandse en buitenlandse gasten zijn hier al neergestreken. Begin 2019 heeft de oude eigenaar afstand gedaan van het restaurant en is ongeveer half 2019 Salt Seafood restaurant geopend. Met een flinke facelift wil Salt de gloriedagen uit het verleden terugbrengen naar dit bijzondere plekje in Noordwijk aan Zee.

Adres Salt Seafood

  • Kon. Astrid Boulevard 107
  • 2202 BD Noordwijk
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page