zeemeeuw noordwijk
 

Strandpaviljoen de Zeemeeuw in Noordwijk ligt op het strand, recht voor de vuurtoren van Noordwijk. Deze strandtent is 365 dagen per jaar vanaf 9:00 uur geopend voor een kop koffie, lunch, high tea of diner.

De sfeervolle inrichting met tafels van strand- en teakhout, luxe leren stoelen, bars, een grote open keuken, vlammende haarden, scheepsantiek en vintage bordjes spreekt iedere gast aan. Dit restaurant op het strand heeft de sfeer van een echte strandtent weten te behouden en is uitermate geschikt voor de ontvangst van grote groepen, maar biedt door de knusse indeling ook heel veel gezelligheid voor gasten die met een kleiner gezelschap komen voor een lunch of diner.

Strandtent met Kinderen

Strandpaviljoen de Zeemeeuw heeft een grote buitenspeelplaats waar kinderen zich kunnen uitleven.

Verhuur ligbeden

Bij strandpaviljoen De Zeemeeuw kan je ook terecht voor het huren van windschermen, ligbedden en parasols. Heerlijk een dag relaxen en genieten van zon, zee en strand. De medewerkers stellen de windschermen op, brengen de ligbedden naar uw plaats en graven de parasols in. Aan het eind van de dag ruimen zij alles weer op.

Prijzen voor dagverhuur van 9.00 tot 18.00 uur

  • windscherm € 7,-
  • ligbed € 7,-
  • luxe ligbed € 9,-
  • parasol € 3,-
  • windscherm + 2 ligbedden € 20,-
  • windscherm XL met luxe ligbedden, kussens en parasol € 25,-

Contactgegevens Strandpaviljoen “De Zeemeeuw”
Koningin Wilhelminaboulevard 108, afrit 18
2202 GW, tegenover huisnummer 28, Noordwijk  (recht voor de vuurtoren)

Telefoon strand: 071-3625295
E-mail: info@zeemeeuw.com

Openingstijden: Dagelijks vanaf 9.00 uur

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page