Strandpaviljoen De Zeespiegel ligt aan de Duindamseslag (afrit 24) in Noordwijk. Het paviljoen ligt aan de noordzijde van Noordwijk, prachtig gesitueerd tussen wandel- en fietsgebieden. Bij uitstek een gebied om heerlijk te recreëren, te genieten van rust, natuur en omgeving.

Paviljoen De Zeespiegel heeft een karakteristieke uitstraling. Het terras is voorzien van kleurrijke houten banken en tafels en biedt tevens een prachtig uitzicht op strand en de zee. Ook uw viervoeter is van harte welkom, zij het aangelijnd op het terras en in de binnenaccommodatie.   Van begin april tot eind september kunt u bij De Zeespiegel terecht voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak. Maar uiteraard heeft de kaart nog veel meer te bieden. Dus laat je verrassen.

Huur een strandbed bij De Zeespiegel

Wil je genieten op één van de mooiste stranden van Nederland, dan kan dit nu ook op een strandbedje. Daarnaast kan je er ook een windscherm en parasol bij huren.

Setprijs: Windscherm, 2 ligbedden  en een parasol, €30,00 voor een hele dag.

Adresgegevens

  • Strandpaviljoen De Zeespiegel
  • Strandafrit 24
  • 2204 AM NOORDWIJK
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page