Nederzandt-Terras

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Strandpaviljoens aan zee / Strandpaviljoens in Noordwijk / St(r)andplaats Nederzandt op Strand Langervelderslag

 

Het strand van Langevelderslag is uniek.  Na een 2 kilometer lange rit door het schitterende duingebied kom je aan bij een van de mooiste stranden van Nederland.

Het strand kenmerkt zich door de relatieve rust die het strand kent ten opzichte van andere stranden in de Randstad. Er zijn mooie voorzieningen zoals horeca en verhuur strandmaterialen en je kan er heel eenvoudig en goedkoop parkeren op het grote parkeerterrein.

St(r)andplaats Nederzandt

Net voor de strandopgang ligt het restaurant St(r)andplaats Nederzandt. Een mooi restaurant waar je direct een vakantiegevoel krijgt. Zowel in de zomer als in de winter is het bij Nederzandt genieten. Uiteraard bij mooi weer maar ook als het weer wat minder is Nederzandt een bezoekje waard. Vanaf het restaurant is het 3 minuten lopen naar het brede zandstrand.

Kinderen & Nederzandt

Het restaurant is goed ingespeeld op kinderen. Er is een aparte kinder menukaart met leuke kind vriendelijke gerechten. Bij het kindermenu kan je kind achteraf een cadeautje uitkiezen uit de schatkist.

Speeltuin Speelzandt

Kinderen vermaken zich prima in de gigantische speeltuin Speelzandt. Deze speeltuin heeft een spectaculair uitzicht over het duingebied. Vanaf het gezellige terras heb je een goed overzicht op de speeltuin.

speeltuin Speelzandt

Ook zijn er leuke speelelementen te vinden. Zo is er een kleine scooterbaan en is er een mooie klim en klauter speeltuin.

Openingstijden Nederzandt

Het restaurant is het hele jaar door dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur. Kom langs om het te ervaren. Lente, zomer, herfst of winter. De heerlijke sfeer van Nederzandt is het ontdekken waard!

Bella Bella, Hoogies & ‘t Broodthuis

Naast het restaurant Nederzandt is gezellige kleine horeca te vinden. Zo is er Bella Bella (italiaans met uiteraard ijs), Hoogies met de lekkerste verse patat uit de Bollenstreek en ‘t Broodthuis voor o.a. pannenkoeken. Je vind deze horeca aan de rechterkant zodra je het strand oploopt.

Ligbedden huren bij Nederzandt Beach / Langevelderslag (uiteraard alleen in de zomer =)

Voor ligbedden kan je terecht bij Nederzandt Beach. Je vindt Nederzandt Beach aan de linkerkant zodra je het strand opgaat.

Prijzen ligbedden (prijs per dag)

  • Luxe strandset – Extra groot windscherm, 2 ligbedden met matrasjes & parasol  – € 37,50
  • Windscherm – € 15,00
  • 1 Ligbed met matras – € 10,00
  • 2 Ligbedden met matras + tafeltje – € 20,00
  • Parasol – € 7,50

Parkeren Langevelderslag

Restaurant Nederzandt ligt aan de strandafslag Langevelderslag. Deze strandafslag heeft een groot parkeerterrein (meer dan 700 parkeerplaatsen). Je parkeert hier eenvoudig via je mobiele telefoon. Meer informatie over parkeerterrein Langevelderslag.

Wil je naar Langevelderslag tik dan het volgende adres in in je navigatiesysteem: Langevelderslag 20 in Noordwijk

Meer over Langevelderslag

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page