Tulum Noordwijk
 

Bij strandpaviljoen Tulum waan je je op vakantie. De relaxte sfeer, originele gerechten, heerlijke drankjes en het schitterende interieur maken Tulum een niet te missen hotspot. De beach club ligt aan de Noordzijde van de Noordwijkse Boulevard.

Geniet van een korte strandvakantie langs de Nederlandse kust en boek een hotel of vakantiepark bij het strand.

Wat maakt Tulum Noordwijk uniek?

Zodra je het strand bij Tulum oploopt voel je de unieke sfeer bij dit strandpaviljoen. Tulum is een zusje van Branding / Winterlodge en Witsand in Noordwijk en Hippie Fish in Zandvoort en Paco Ciao in Leiden.

Wat voor gerechten serveert Tulum?

De gerechten van Tulum zijn verrassend en geïnspireerd op het Midden Oosten. Probeer bijvoorbeeld de Pita Falafel, BIBIMBAP of de Avo Smash Chicken.

Openingstijden Tulum

Tulum is een seizoensgebonden strandtent. Vanaf eind februari t/m september kan je genieten van de sfeer. Tijdens het strandseizoen elke dag geopend van 9.00 tot 24.00 uur.

Wat is het prijsniveau van Tulum?

Vanaf half februari is het restaurant van Tulum iedere dag open. Originele healthy sandwiches en gerechten om lekker binnen bij het vuurtje te eten of buiten op de veranda in de zon. En bij strandweer gaat de Beach Bar open met verse sappen, kokosnoot en take away broodjes.

Tulum bezoeken met kinderen

Het strandpaviljoen is ook een aanrader om te bezoeken met kinderen. Uiteraard is het stand voor Tulum een ideale speelplek. Het restaurant heeft voor kinderen ook een speciale kinderkaart.

Ligbed huren bij Tulum

Wil je relaxt genieten van een dagje strand dan kan je in de zomer bij Tulum terecht voor het huren van ligbedden en windschermen. Let op deze ligbedden zijn niet vooraf te reserveren.

Ligbed & servicePrijs voor 2 personen
Luxe ‘St Tropez’ ligbed
incl. bediening
€ 45,00
(de prijzen voor 2024 zijn momenteel nog niet bekend bij ons)

Hoe kom je bij Tulum Noordwijk?

Strandpaviljoen Tulum Noordwijk ligt aan strandafrit 21 in Noordwijk. Er is veel parkeergelegenheid op parkeerterrein Wantveld. Vanaf het parkeerterrein is het slechts 5 minuten lopen. Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan langs de Zeereep vlak bij het strandpaviljoen.

Adresgegevens

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer over Noordwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page