RIB speedboot Scheveningen

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Unieke speedboot en RIB experience in Scheveningen: prijzen, openingstijden en bereikbaarheid

 

Ervaar de ultieme opwinding op zee met een rondvaart in de adembenemende RIB speedboot in Scheveningen. Voel de wind in je haar, de spetters van het zeewater op je gezicht en de opwinding in je buik terwijl je met hoge snelheid over de golven raast. Dit is niet zomaar een uitje aan zee – dit is een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Unieke RIB powerboot rondvaart

Een RIB (Rigid Inflatable Boat) speedboot is een lichte, maar extreem sterke en stabiele boot. De combinatie van een stijve romp en opblaasbare zijkanten zorgt ervoor dat een RIB snel kan accelereren en wendbaar manoeuvreren, zelfs in ruige zeeomstandigheden. Deze unieke eigenschappen maken een RIB powerboot tot een spannend vaartuig voor een adrenalineverhogende rit over de golven! De powerboot heeft twee motoren van 250 pk die er voor zorgen dat de boot een snelheid heeft van ongeveer 100 km per uur!

Scheveningen is dan ook de ideale locatie voor een rondvaart met een RIB speedboot. Je ontdekt de kustlijn op een unieke manier en door de golven van de zee krijg je een echte adrenaline kick.

Geschikt voor de hele familie

Hoewel het zeker een opwindende activiteit is, is een RIB speedboot ervaring in Scheveningen ook geschikt voor de hele familie (vanaf 5 jaar). Onze ervaren schippers zorgen voor je veiligheid en passen de snelheid aan aan de groep om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Prijzen rondvaart RIB speedboot Scheveningen

De RIB speedboot experience in Scheveningen biedt een ongeëvenaarde ervaring voor iedereen vanaf 5 jaar en is ook nog eens heel betaalbaar. Er kunnen maximaal 12 personen mee per rondvaart en de rondvaart duurt ongeveer 30 minuten inclusief uitleg en instructie duurt de activiteit ongeveer 50 minuten. Hieronder zie je de actuele beschikbaarheid en reserveer je eenvoudig je dag en tijdstip van rondvaart.

30 minuten RIB speedboot rondvaartPrijs per persoon
Volwassene (18+)€ 39,50Reserveer
Kinderen (5-17)€ 39,50Reserveer

Vaartijden van de RIB speedboot in Scheveningen

De RIB speedboot vaart het hele seizoen van 10.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Bekijk in de kalender hierboven welke vaartijden op je bezoekdag nog beschikbaar zijn en reserveer direct je rondvaart.

Vertreklocatie RIB Powerboot Scheveningen

De Powerboten vertrekken vanuit een centrale locatie in de haven van Scheveningen. Het adres is:

  • Doctor Lelykade 24
  • 2583 BH, Den Haag

Je kan bij deze locatie goed parkeren op een van de (betaalde) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan bus en stap uit bij bushalte Den Haag, Statenlaan. Kijk op 9292.nl voor actuele tijden.

Meer in Scheveningen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page