Jan Steen wandeling

Home / De leukste Dagje Uit tips / Wandelen in de Bollenstreek / Wandelroutes in de Bollenstreek / Uniek Jan Steen wandel + vaar arrangement in Warmond en Leiden

 

Stap in de wereld van schilder Jan Steen met dit unieke wandel & vaart arrangement door Warmond en Leiden. Combineer twee leuke wandelingen langs het leven en de werken van Jan Steen met een heerlijke rondvaart over de Kagerplassen.

De schilder Jan Steen

Jan Steen is bekend geworden als schilder van dynamische taferelen waarin het echte leven centraal staat. Bekend is het gezegde ‘het huishouden van Jan Steen’ waarmee we vrolijkheid typeren. Minder bekend is dat hij in Leiden en Warmond heeft gewoond en gewerkt.

De Jan Steen wandelingen zijn uitgezet in Leiden en Warmond en brengen je langs het leven en de werken van de beroemde schilder. Je kan de wandel/vaarcombinatie starten in Warmond of Leiden. Met de boot vaar je van de ene naar de andere locatie.

Bij je boeking ontvang je een ticket voor een pendel met daarbij de wandelkaarten van de routes in Leiden en Warmond. De wandelingen kan je op eigen gelegenheid wandelen.

Starten in Warmond of Leiden

Het arrangement heeft twee wandelroutes. De wandeling in Warmond is 1,8 kilometer en de wandeling in Leiden is 3,3 kilometer. Tussen de wandelroutes zorgt de rondvaartboot voor een ontspannen moment. Bij je reservering krijg je de wandelroutes en een ticket voor de rondvaartboot.

Bij het reserveren van het arrangement kies je of je de rondvaart start vanuit Warmond of Leiden. De wandeling op de startlocatie kan je voor of na de rondvaart doen.

Vertrektijden rondvaarboot

Het wandel & vaararrangement moet vooraf gereserveerd worden. Dit kan op alle dagen in de maanden juni t/m oktober.

DagRondvaart vanuitheenvaartterugvaart
MaandagWarmond12:0016:00
DinsdagLeiden10:3015:00
WoensdagWarmond12:0016:00
DonderdagLeiden10:3015:00
VrijdagWarmond12:0016:00
ZaterdagWarmond12:0016:00
ZondagLeiden10:3015:00

Prijs wandel & vaar arrangement

Het wandel & vaar arrangement is leuk voor jong & oud. Hieronder de prijzen.

Volwassen ticket (vanaf 14 jaar)€ 23,50
Kind ticket (3 t/m 13 jaar)€ 21,00
Kind ticket (0 t/m 2 jaar)Gratis

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page