hogerhuys noordwijk

Home / Hotel in de Bollenstreek / De leukste hotel aanbiedingen aan de Nederlandse kust / 2 & 3-daagse arrangementen bij Hotel Het Hogerhuys in Noordwijk

 

Hotel Hogerhuys is gelegen op een prominente locatie in Noordwijk aan Zee. Als een rots in de branding staat het hotel op een duintop richting de zee.

De verrassende mix van gastvrijheid, design en intimiteit zorgt voor een prettig en relaxed verblijf in het populaire Noordwijk. Vanaf Hotel Hogerhuys loop je binnen 5 minuten naar het strand en binnen 5 minuten naar het centrum van Noordwijk. Het is mogelijk om bij het hotel een fiets te huren. Op de fiets kun je mooie tochten maken door de duinen richting Katwijk of landinwaarts richting Leiden.

Iedere ochtend tussen 08.00 en 10.00 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. ’s Avonds kun je in het restaurant genieten van de culinaire verrassingen van chef-kok Ralph. Kies een heerlijk gerecht van de à la carte kaart in combinatie met een fijne wijn. In de bar/lounge kun je gedurende de hele dag terecht voor een hapje en een drankje.

Hotelkamers Hotel Hogerhuys in Noordwijk

De hotelkamers van Hotel Hogerhuys zijn rookvrij en voorzien van boxspringbedden, bad en of douche, toilet, föhn, flatscreen, telefoon, minibar en een kluisje. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de parkeergarage (€ 7,50 per auto per nacht) en heb je gratis toegang tot draadloos internet.

Arrangementen Hotel Hogerhuys

Bekijk alle arrangementen bij Hotel Hogerhuys in Noordwijk
 
Share this page