Home / Blog / Leuke kinder festivals: 5 tips

 

In de Bollenstreek worden er volop leuke kinder festivals gehouden. In dit blog zetten we 5 tips voor je op een rij!

kinder festivals,festivals voor kinderen

Kinder festivals tip 1: Luchtkussenfestival – Voorhout

Op zondag 2 juni 2019 wordt in Voorhout het Luchtkussenfestival gehouden: het grootste straat luchtkussenfestival in Nederland. Met 400 meter aan springkussen plezier voor alle leeftijden. Stormbanen, waterglijbanen en nog veel meer! Meer informatie vind je hier

Festival voor kinderen 2: Appelparade – Lisserbroek

Op 1e en 2e pinksterdag wordt op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek de Appelparade gehouden. Een superleuk evenement met lekker eten, muziek, theater, hutten bouwen en veel leuke kraampjes.

Kinder festivals tip 3: Zweten en Eten – Lisse

Op zondag 23 juni 2019 vindt in Lisse het festival Zweten en Eten plaats. Voor jong en oud wordt er hier van alles georganiseerd. Van foodtrucks en live muziek tot een ‘Kids-run’, een stoepkrijt wedstrijd en springkussens. Kortom: leuk om naartoe te gaan met het gezin!

Festival tip 4: Cirque des Dunes – Noordwijk

Op zaterdag 6 juli 2019 wordt in Noordwijk het Cirque des Dunes festival gehouden. Je kunt hier kijken naar spectaculaire acts, denk bijvoorbeeld aan vuur-acts, diverse acts in de lucht en lichtgevende acts. Deze worden allemaal opgevoerd voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Het festival is voor jong en oud. Echt mooi om te zien!

Festival tip 5: Castlefest – Lisse

Van 1 t/m 4 augustus 2019 wordt bij Kasteel Keukenhof in Lisse het Fantasy-evenement Castlefest gehouden. Een prachtig festival voor zowel jong als oud. Speciaal voor kinderen is er op Castlefest het Kinderrijk. Hier worden jonge bezoekers bijvoorbeeld opgeleid tot echte ridder of jonkvrouw. Meer informatie over Castlefest vind je hier.

Natuurlijk worden er nog veel meer leuke kinder festivals in de Bollenstreek gehouden. Weten welke? Je vindt ze in onze Uitagenda!

 
Share this page