De leukste activiteiten rondom de bloemenvelden bij Keukenhof

Home / Actueel / De leukste activiteiten rondom de bloemenvelden bij Keukenhof

 

This post is also available in: English Deutsch Français Español

Toe aan voorjaar? De dagen worden weer langer en veel mensen kijken al uit naar het heerlijke voorjaar. Tijd om je bezoek aan de Bollenstreek in te plannen.

Ga fietsen of wandelen langs de schitterende tulpenvelden rondom Bloemenpark Keukenhof. Geniet van het uitgestrekte duingebied en de 18 kilometer lange zandstrand. Vaar met een boot door het unieke poldergebied met de meeste molens van Nederland. Kortom beleef Nederland op zijn best in de Bollenstreek.

Keukenhof Bloemenpark

Het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof is al jaren favoriet bij zowel Nederlanders als buitenlandse bezoekers. In 8 weken komen meer dan een miljoen bezoekers de bloeiende bloemen bewonderen in het schitterende park. Keukenhof staat in 2018 in het teken van het thema romantiek. En wat is er romantischer dan het beeld van honderdduizenden bloeiende bloemen. Meer informatie over Keukenhof 

Nieuw in 2018 de LisseCard

LisseCard toersitenkaart

Om een bezoek aan de Bloemenstreek nog interessanter te maken is de LisseCard ontwikkeld. Met de LisseCard heb je voordelig toegang tot de leukste bloemenattracties. De leukste attracties zijn verbonden met een mooie fiets- en wandelroute van 15 kilometer (1 uur fietsen). Hierdoor heb je ruim de tijd om te genieten van de bloemenvelden, Keukenhof maar ook attracties als Museum De Zwarte Tulp, Bloembollenkwekerij De Tulperij, het Landgoed Kasteel Keukenhof, ‘t Huys Dever, de Agathakerk en nog veel meer. Meer informatie over de LisseCard vindt je hier.

Fiets- en wandelroute Flower Tour

Flower Tour Keukenhof

Ook nieuw in 2018 is de fiets- en wandelroute Flower Tour. Deze route is 15 kilometer en komt langs de mooiste plekjes rondom bloemenpark Keukenhof. De Flower Tour is onderdeel van de bovengenoemde LisseCard maar kan ook los gekocht worden.  Meer informatie over de Flower Tour vindt je hier.

Helikoptervluchten boven de bloemenvelden

Helikoptervlucht Keukenhof

Een spectaculaire manier om de bloemenvelden te bekijken is vanuit een helikopter. Op vijf zaterdagen in de lente is dit mogelijk in de Bollenstreek. Meer informatie over de helicoptervluchten vindt je hier.

Overnachten in de Bollenstreek

Bekijk nu de beschikbaarheid van hotels in de buurt van Keukenhof
 
Share this page