Home / Kindercorso in het centrum van Lisse

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kindercorso in het centrum van Lisse

20 april - 13:00 - 15:00

kindercorso Lisse Keukenhof

Een week na het grote Bloemencorso Bollenstreek is het op de zaterdag voor pasen tijd voor het Kindercorso in het centrum van Lisse.

Bij het kleurrijke Kindercorso rijden kinderen met een versierd vervoersmiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in een kleurrijke optocht door het centrum van Lisse. De kleurrijke optocht start om 14:00 uur voor het gemeentehuis en rijd vervolgens door het centrum van het bloemendorp.

Voor de deelnemers is er aan het einde van de route een leuke verrassing.

Gratis meedoen met het Kindercorso

Versier jij je voertuig het mooiste? Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen tijdens het kindercorso. Om deel te kunnen nemen aan het kindercorso moet je je vooraf inschrijven. Inschrijven voor het kindercorso kan vanaf 1 april bij VVV Lisse / Museum De Zwarte Tulp (Heereweg 219) en is gratis. De inschrijving sluit woensdag 17 april om 17:00.

Hotel tijdens het kindercorso

Het kindercorso Lisse is onderdeel van het paasweekend in de Bollenstreek. Tijdens dit weekend zijn er vele evenementen in en rondom de Bollenstreek. Het is dan ook een ideale periode om een weekend of weekje vakantie in te plannen. Er is een ruime keuze aan hotels en b&b’s beschikbaar vanwaaruit de evenementen in het paasweekend prima te volgen zijn. Populair zijn de hotels langs het strand en bij de bloemenvelden. Met kinderen is het ook heerlijk verblijven in een van de vakantieparken.

Hieronder enkele tips:
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Zee en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Dorpshart Lisse
Heereweg 219
Lisse, Zuid Holland 2161BG Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page