Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindercorso in het centrum van Lisse

16 april 15:00

kindercorso Lisse Keukenhof

Een week voor het grote Bloemencorso Bollenstreek is het op de zaterdag voor pasen tijd voor het Kindercorso in het centrum van Lisse.

Bij het kleurrijke Kindercorso rijden kinderen met een versierd vervoersmiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in een kleurrijke optocht door het centrum van Lisse. De kleurrijke optocht start om 14:00 uur voor het gemeentehuis en rijd vervolgens door het centrum van het bloemendorp.

Voor de deelnemers is er aan het einde van de route een leuke verrassing.

Hotel tijdens het kindercorso

Het kindercorso Lisse is onderdeel van het paasweekend in de Bollenstreek. Tijdens dit weekend zijn er vele evenementen in en rondom de Bollenstreek. Het is dan ook een ideale periode om een weekend of weekje vakantie in te plannen. Er is een ruime keuze aan hotels en b&b’s beschikbaar vanwaaruit de evenementen in het paasweekend prima te volgen zijn. Populair zijn de hotels langs het strand en bij de bloemenvelden. Met kinderen is het ook heerlijk verblijven in een van de vakantieparken.

Hieronder enkele tips:

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Heereweg 219
Lisse, Zuid Holland 2161BG Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page