begeleide fietstocht tourz

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Begeleide fietstochten / Fiets mee met Tourz langs de tulpenvelden in Lisse

 

Tourz is gespecialiseerd in begeleide fietstochten in de Bollenstreek. Met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers zijn de fietstochten van Tourz de manier om op een persoonlijke manier de mooiste bollenvelden van de Bollenstreek te ontdekken.

Over Tourz

Tourz is enkele jaren geleden door Ingrid Weijers opgericht om bezoekers van de Bollenstreek de mogelijkheid te bieden om, onder begeleiding van een ervaren gids, de mooist plekjes in de Bollenstreek te ontdekken. Inmiddels heeft Tourz een mooi aanbod aan fietstochten ontwikkeld.

De fietstocht van Tourz langs de tulpenvelden

Tourz vertrekt direct vanaf het parkeerterrein van Keukenhof. De huurfietsen zijn afkomstig van Fietsverhuur Keukenhof. Hierdoor is de fietstocht heel goed te combineren met een bezoek aan het bloemenpark. (Let op: in 2024 is het verplicht om je Keukenhof tickets vooraf te reserveren).

Wat krijg je bij de Keukenhof fietstocht?

De Keukenhof fietstocht is een geweldige ervaring en zeer compleet.

De tour in het kort

VertrekpuntBloemenpark Keukenhof
Duur fietstocht3 uur
Lengte fietstochtongeveer 15 kilometer
Talen gidsNederlands, Engels
Starttijden10:00 uur of 13:00 uur
PeriodeZaterdag 24 maart t/m zondag 15 mei 2022
Prijs€ 45,00 per persoon

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page