elektrische scooter tour Noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Scooter huren / Scooter huren Noordwijkerhout | E-Chopper Noordwijk

 

Stap op een E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Bollenstreek. Een E-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met vet dikke banden en een stoere uitstraling.

Scooter huren in Noordwijkerhout

Huur je scooter bij E-Chopper verhuur Noordwijk en ontdek de mooiste plekjes in de Bollenstreek. Rij langs het strand en door de duinen en geniet van de bloeiende bollenvelden in het voorjaar.

Routes

E-Chopper Noordwijk heeft mooie routes samengesteld die je eenvoudig kan downloaden naar je mobiele telefoon. Elke scooter heeft een handige telefoonhouder met oplader zodat je je route eenvoudig kan volgen. De routes zijn afhankelijk de gekozen tour (ochtend, middag of dag tour).

Route 1 (2 uur tour)

Deze route van ca. 25 km leid je over de boulevard van Noordwijk, door het mooie duingebied en langs het Oosterduinse meer. Ook de bloemenvelden ontbreken niet in deze leuke route.

Route 2 (3 uur tour)

Deze ca. 35 km lange route heeft echt alles in zich, wat deze streek zo mooi maakt. Tijdens deze E-chopper tour geniet je van de duinen, de bollenvelden en natuurlijk de gezellige badplaats Noordwijk aan Zee.

Route 3 (dag tour)

Wil je nog meer zien van Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek? Kies dan voor de langste route (ca. 50 km). Ook bij deze route mogen Noordwijk aan Zee, de duinen en bollenvelden natuurlijk niet ontbreken. Deze route is met name geschikt als je de E-chopper tour wilt combineren met een lunch ergens langs de route.

Bollenstreek Bloemenroute

De Bollenstreek Bloemenroute is ook te rijden met de E-Chopper scooter. Deze route van 35 kilometer is het beste te rijden met een middag of dag tour.

Prijs E-chopper Tour

Bij E-Chopper Noordwijk kan je terecht voor het huren van een scooter voor 2 uur, 3 uur of 7 uur. De huurprijzen zijn als volgt:

Soort scooter tourTijdsslotPrijs (incl. BTW)
Ochtend Tour (2 uur)10:00 – 12:00 uur€ 32,50
Middag Tour (3 uur)14:00 – 17:00 uur€ 37,50
Dag Tour (7 uur)10:00 – 17:00 uur€ 59,00

Startlocatie E-Chopper Tours

De startlocatie van de E-Chopper tours is bij NH hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Je kan de E-Chopper tour ook starten op je eigen locatie. Bij de startlocatie krijg je een korte uitleg over de werking van de 100% elektrisch aangedreven scooter.

Met de auto

Kom je met de auto naar Noordwijkerhout dan kan je bij NH Hotel Leeuwenhorst eenvoudig en gratis je auto parkeren. Navigeer naar het volgende adres:

  • Langelaan 3
  • 2211 XT Noordwijkerhout

Met het openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan bus 90 naar bushalte Langelaan in Noordwijkerhout. Vanaf de bushalte is het 7 minuten lopen naar het NH Hotel Leeuwenhorst. Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

E-Chopper laten bezorgen in Noordwijk

Verblijf je in Noordwijk in een hotel, vakantiepark of camping? Laat dan je scooter bezorgen bij jouw accommodatie met de brengservice.

Praktische informatie

  • Leeftijd bestuurder vanaf 16 jaar
  • Brommercertificaat of rijbewijs B is verplicht
  • Online reserveren verplicht
  • Gratis parkeren bij startlocatie

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page