Strandpaviljoen Noordwijk BEACH

Home / Blog / De leukste terrassen om te genieten

 

In de Bollenstreek zijn heel veel leuke terrassen waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Hieronder hebben we een aantal bijzondere terrassen verzameld.

Terrassen bij de tulpen

terras bij de tulpenvelden
Terras bij de tulpenvelden

Tot half mei bloeien de tulpen in de Bollenstreek. Een fietsroute langs de tulpenvelden is nu nog gezelliger doordat de terrassen in de bloemendorpen weer geopend zijn. Ook zijn er terrassen en koffie to go locaties bij de volgende bloemenattracties:

Terrassen met leuke speeltuinen

speeltuin Speelzandt

Ben jij opzoek naar een leuk terras om te bezoeken met je kinderen? Kijk dan bij een van onderstaande terrassen. Elk terras heeft een grote speeltuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

Terrassen aan het strand

Strandpaviljoens Katwijk

De stranden van de badplaatsen Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Scheveningen hebben veel leuke strandpaviljoens waar je terecht kan op het terras of voor take away. Bij veel strandpaviljoens is het ook mogelijk om ligbedden en windschermen te huren.

Terras in een reuzenrad

reuzenrad scheveningen
Reuzenrad Scheveningen

Het meest spectaculaire terras is te vinden in Scheveningen. In het 50 meter hoge reuzenrad op de Pier geniet je van het uitzicht over de badplaats en Den Haag. Het reuzenrad is elke dag geopend. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer direct je plekje op dit unieke terras.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page