Home / Blog / Fietskaart voor een leuk dagje fietsen in de Bollenstreek

 

De Bollenstreek fietskaart voor het populaire fietsgebied in Nederland. Een goede fietskaart is onmisbaar voor een lekker dagje fietsen. De afwisselende landschappen van kust, bloemenvelden en kagerplassen zorgen ervoor dat je steeds weer verrast zal zijn over deze veelzijdige regio. 

Het fietsknooppuntnetwerk in de Bollenstreek zorgt ervoor dat je makkelijk een route kan maken en/of rijden. Je rijdt eenvoudig van knooppunt naar knooppunt.

Veel mensen vinden het prettig om een goede kaart te hebben tijdens het fietsen om thuis of onderweg de routes te samenstellen of aan te passen. De VVV’s in de Bollenstreek hebben daarvoor een mooie kaart samengesteld in samenwerking met Falk.

VVV / Falk fietskaart voor de Bollenstreek

De VVV Falk fietsplattegrond nummer 14 is zeer overzichtelijk en bevat de fietsknooppunten van een groot deel van Zuid Holland. Naast de Bollenstreek staat ook het westen van het Groene Hart op deze fietskaart en zelfs de steden Leiden en Haarlem staan erop. Vanuit Leiden en Haarlem is het ook heel eenvoudig om de Bollenstreek te ontdekken. Ook staan er VVV tips voor bezienswaardigheden in de Bollenstreek op de kaart.

Kortom de perfecte hulp bij een verrassende fietstocht door de Bollenstreek.

Fietsroutes

Wil je een samengestelde route fietsen? We hebben vele fietsroutes ontwikkeld van de Keukenhof bloemenroute in het voorjaar tot de Kust & duinenroute in de zomer en de Olmenhorst Bollenstreek route in de herfst.

Fietsvakantie

Door de veelzijdigheid van de regio kiezen steeds meer mensen voor een fietsvakantie in de Bollenstreek. Verschillende hotels, bed & breakfastaanbieders en campings bieden huurfietsen aan om de regio te ontdekken. Het is verstandig om vooraf te reserveren aangezien de populaire locaties in het voorjaar en de zomerperiode vaak volgeboekt zijn.

Fietskaart Bollenstreek kopen

De VVV Falk kaart 14 is te koop bij alle VVV vestigingen in de Bollenstreek. Wil je de fietskaart snel in huis hebben en er niet de deur voor uitgaan dan is de kaart ook te koop bij Bol.com

Om optimaal te kunnen genieten van het fietsnetwerk hebben VVV en Falk een mooie fietskaart ontwikkeld. Op deze fietskaart staan alle knooppunten en tips over de omgeving. Deze fietskaart kost € 15,99 en is verkrijgbaar bij de lokale VVV’s of direct online te bestellen in de webshop van bol.com (bij online bestellen heb je gegarandeerd de laatste druk!)

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page