Flower Map Keukenhof bollenvelden

Home / Blog / Flower Map laat zien waar de bollenvelden bloeien rondom Keukenhof.

 

De Bollenstreek is elk voorjaar uniek in de wereld. De bloeiende narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen trekken bezoekers van over de hele wereld. De meest gestelde vraag van bezoekers is dan ook wanneer en waar de bollenvelden in bloei staan.


Vijf jaar geleden (in 2014) zijn we daarom gestart met de Bollenstreek Flower Map. Jaarlijks wordt de Flower Map meer dan 100.000 keer bekeken.

Werkwijze Flower Map

De Flower Map werkt heel eenvoudig de groene bloem iconen zijn de bloemenvelden. De meeste bloemenvelden hebben uitzicht op mooie monumenten of natuur. De blauwe P iconen zijn parkeermogelijkheden. De rode camera iconen zijn bezienswaardigheden of attracties zoals Showtuinen.

Fietsen langs de bollenvelden

Met een fiets geniet je optimaal van de bloemenvelden. Je ruikt de hyacinten en hoort vogels fluiten. De bloemenvelden op de Flower Map liggen veelal langs de Keukenhof fietsroutes. Heb je geen zin om je eigen fiets mee te nemen? Je kan ook een fiets huren bij Keukenhof.

Respect voor de bloemen en de bollenkweker

De bollenvelden in de Bollenstreek zijn productievelden en we willen iedereen dan ook vragen om respect te tonen voor de bloemen. De velden zijn zeer belangrijkheid voor de bollenkwekers. Ga daarom niet ongevraagd de bloemenvelden in. Lees hier waarom je NIET in de bollenvelden moet lopen.Flower Map 2019

Als je de Bollenstreek wilt bezoeken kan je online alvast je tickets voor bijvoorbeeld Keukenhof kopen. Ook is het mogelijk om een huurfiets te reserveren bij Keukenhof voor slechts € 15,-.

Volwassenen€ 19,00Ticket kopen
Kinderen (4-17 jaar)€ 9,00Ticket kopen
Kinderen (0-3 jaar)Gratis
Parkerkaart€ 6,00Ticket kopen
Keukenhof huurfiets€ 15,00Ticket kopen
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 29,00Ticket kopen


Tips voor een bezoek aan de bloemen van NederlandTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page