fletcher de witte raaf

Home / Hotel in de Bollenstreek / De leukste hotel aanbiedingen aan de Nederlandse kust / 2, 3 & 4-daagse hotel arrangementen bij Fletcher Hotel De Witte Raaf

 

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is direct gelegen aan het schitterende duingebied van de Bollenstreek. Het strand bereik je door een 1,5 kilometer wandeling door dit unieke natuurgebied.

Het gezellige centrum van Noordwijk is 4 kilometer van het hotel.

Het hotel heeft een lange historie. Op de locatie van het huidige Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf bevonden zich verschillende boerderijen. Al vanaf 1926 verbleven er gasten in een tentje op het land van boerderij De Witte Raaf. Na enkele kleine uitbreidingen is er in 1961 een grootschalige uitbreiding geweest. De laatste renovatie vond plaats in 2000 en sinds dat moment heeft het hotel een 4-sterrenklassering.

De Witte Raaf

Vanaf 2009 draagt het hotel weer de naam De Witte Raaf. In de sfeervolle bar en lounge met open haard kunt u van een hapje en een drankje genieten en in de zomermaanden is het terras dé plek om te genieten van een hapje en een drankje. In het stijlvolle restaurant geniet u van heerlijke gerechten met een uitzicht op de verlichte tuin en de beboste duinen. Kijk hieronder voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf met natuurlijk de laagste prijsgarantie.

Arrangementen Fletcher Hotel de Witte Raaf Noordwijk

 

 
Share this page