fletcher de witte raaf

Home / Overnachten / De leukste hotel aanbiedingen aan de Nederlandse kust / 2, 3 & 4-daagse hotel arrangementen bij Fletcher Hotel de Witte Raaf

 

Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf heeft gedurende het jaar verschillende voordelige hotel arrangementen. Met deze hotel aanbiedingen maak je je verblijf nog completer en voordeliger.

Het hotel heeft een lange historie. Op de locatie van het huidige Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf bevonden zich vroeger verschillende boerderijen. Al vanaf 1926 verbleven er gasten in een tentje op het land van boerderij De Witte Raaf. Na enkele kleine uitbreidingen is er in 1961 een grootschalige uitbreiding geweest. Het hotel is uitgegroeid tot een modern hotel met een 4-sterrenklassering.

De Witte Raaf

Vanaf 2009 draagt het hotel weer de naam De Witte Raaf. In de sfeervolle bar en lounge met open haard kunt u van een hapje en een drankje genieten en in de zomermaanden is het terras dé plek om te genieten van een hapje en een drankje. In het stijlvolle restaurant geniet u van heerlijke gerechten met een uitzicht op de verlichte tuin en de beboste duinen. Kijk hieronder voor aantrekkelijke hotelarrangementen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf met natuurlijk de laagste prijsgarantie.

Arrangementen Fletcher Hotel de Witte Raaf Noordwijk

Alle arrangementen bij Fletcher Hotel De Witte Raaf Noordwijk zijn inclusief een uitgebreid ontbijt, gratis parkeren en gratis Wifi. Afhankelijk van het arrangement is ook een of meer diners inclusief.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page