Home / Overnachten / Strandhuisje aan Zee / Strandhuisjes Willy Zuid in Katwijk

 

In 2006 was Willy Zuid de eerste die het idee had om aan de Zuid Hollandse Kust op het Katwijkse strand sfeervolle vrijstaande strandhuisjes te plaatsen

Naast het paviljoen ‘Willy Zuid’ van dezelfde exploitant, om daar te kunnen blijven slapen om zo dag en nacht van het unieke strandleven te kunnen genieten!

Er staan nu 15 gezellige vernieuwde vrijstaande strandhuisjes met openslaande deuren naar de veranda met vrije ligging en uitzicht op zee op de mooiste locatie van Katwijk!
Ieder huisje heeft en eigen ‘tuintje’ aan de voor-, zij- en achterkant (niet omheind). Je kan hier heerlijk genieten van het strandleven, de zon en de zee!

Het vakantiehuisje aan zee

Vakantiehuis aan Zee

Dit vakantiehuis is voorzien van 2 slaapkamers, een keuken met een magnetron, een tv, een zithoek en 1 badkamer met een douche. Er is privéparkeergelegenheid bij het vakantiehuis. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en Willy Zuid kan fietsverhuur regelen.

Adres Strandhuisjes Willy Zuid

  • Strandhuisjes Willy Zuid
  • Boulevard Zeezijde 51
  • 2225 BB Katwijk aan Zee
  • Reserveren

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page