Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Appelparade bij Appelboomgaard de Olmenhorst

5 juni 2022 10:00 6 juni 2022 18:00

De Appelparade: het jaarlijkse Pinksterfeest op biologisch Landgoed De Olmenhorst. Kom genieten van eerlijk eten, muziek, theater, hutten bouwen, struinen langs de groene standjes en veel meer.

Appelparade 2021 | Helaas is het door de corona pandemie niet mogelijk om de Appelparade in 2021 te organiseren. Daarom is de editie van 2021 geannuleerd en is de eerst volgende editie van de Appelparade op zondag 5 juni en maandag 6 juni 2022.

Bij een buitenfeestje hoort natuurlijk ook muziek en theater. Op de Appelparade vind je dan ook veel leuke bands en theatervoorstellingen. Daarnaast diverse doe-activiteiten voor jong en oud, man en vrouw. Wat dacht je van een eetbare plantenwandeling met kookworkshop? Of het zelf bouwen van een kasteel?

Dit jaar gaat de Appelparade samenwerken met Kiind magazine, die haar leukste activiteiten van het voormalige Kiind festival meeneemt. Zoals hutten bouwen, broodjes bakken en meer ambachtelijke gezelligheid.

Voor de kids is er weer van alles, zoals skelter racen, pony rijden, poppentheater of schminken. Voor alle leeftijden is er een eetbare plantenwandeling met kookworkshop, een fair trade modeshow, boogschieten, heerlijk genieten van de muziek en het (h) eerlijke eten. 

Wil je er ook bij zijn? Koop dan online je tickets (€ 4,00 voor kids vanaf 4, € 10,00 vanaf 12 jaar. Kids onder de 4 jaar zijn gratis en € 3 voor parkeren)

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
5 juni 2022 – 10:00
Einde:
6 juni 2022 – 18:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Lisserweg 481
Lisserbroek, Noord Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page