Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corsomarkt in het centrum van Lisse

19 april 09:00 20 april 17:00

Corsomarkt Lisse

De Corsomarkt is al vele tientallen jaren verbonden aan het wereldberoemde Bloemencorso Bollenstreek. Deze grote en vooral gezellige markt in het centrum van bloemendorp Lisse is dan ook erg populair bij (internationale) bezoekers.

Grootste markt tijdens het Bloemencorso

In het centrum van Lisse staan tijdens de Corsomarkt meer dan 200 kramen en hangt er de gezellige en unieke Corso sfeer. Op de markt kan je terecht voor (h)eerlijke lokale producten, kleding en leuke woonaccessoires. De markt is beide dagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Locatie Corsomarkt

De markt is te vinden in de lange Kanaalstraat en de Kapelstraat in het centrum van Lisse. Dit centrum ligt slechts 10 minuten lopen van de ingang van bloemenpark Keukenhof.

Bloemencorso Bollenstreek

Met de Corsomarkt maakt iedereen zich klaar voor het Bloemencorso Bollenstreek. De optocht van kleurrijke en geurende praalwagens vol met bloemen komt op zaterdag 20 april na 15:00 uur door het centrum van Lisse. De Corsomarkt is dus het perfecte evenement vooraf aan het Bloemencorso. Het Bloemencorso rijdt door het centrum over de Heereweg.

Bereikbaarheid

In verband met de verwachte drukte op de wegen rond Keukenhof wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk naar Lisse te komen.

Keukenhof

Ook het bloemenpark Keukenhof ligt op loopafstand van het centrum van Lisse. Een bezoek aan de Lentetuin van Europa is dan ook een aanrader. Op de Bloemencorso zaterdag kan het wel erg druk zijn in het bloemenpark. Het is dan ook aan te raden om vroeg of laat het bloemenpark te bezoeken.

Hotel tijdens het Bloemencorso

De Corsomarkt is onderdeel van de Corsoweek Bollenstreek. Tijdens deze week zijn er vele evenementen in en rondom de Bollenstreek. Het is dan ook een ideale periode om een weekend of weekje vakantie in te plannen. Er is een ruime keuze aan hotels en b&b’s beschikbaar vanwaaruit de evenementen in de Corsoweek prima te volgen zijn. Populair zijn de hotels langs het strand en bij de bloemenvelden. Met kinderen is het ook heerlijk verblijven in een van de vakantieparken.

Hieronder enkele tips:

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
19 april – 09:00
Einde:
20 april – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Heereweg 219
Lisse, Zuid Holland 2161BG Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page