Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flower Event 2024 in Noordwijkerhout

17 april 10:00 20 april 17:00

flower event noordwijkerhout

Tijdens de Corsoweek staat het centrum van Noordwijkerhout in het teken van de voorjaarsbloemen. In de monumentale Witte Kerk op het dorpsplein wordt een schitterende bloemenshow gehouden die gratis te bezoeken is.

Unieke bloemenshow in Noordwijkerhout

De prachtige bloemenshow van alle bolbloemen uit de Bollensteek. Rondom dit Flower Event zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een workshop bloemen schilderen op woensdag, het kindercorso op donderdag en  het hoogtepunt van de week: het Verlicht Bloemencorso van Noordwijkerhout op vrijdagavond 19 april.

Openingstijden Flower Event

Hotel tijdens de Corsoweek

Het Flower Event is onderdeel van de Corsoweek Bollenstreek. Tijdens deze week zijn er vele evenementen in en rondom de Bollenstreek. Het is dan ook een ideale periode om een weekend of weekje vakantie in te plannen. Er is een ruime keuze aan hotels en b&b’s beschikbaar vanwaaruit de evenementen in de Corsoweek prima te volgen zijn. Populair zijn de hotels langs het strand en bij de bloemenvelden. Met kinderen is het ook heerlijk verblijven in een van de vakantieparken.

Hieronder enkele overnachtings tips:

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
17 april – 10:00
Einde:
20 april – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Dorpsstraat 7
Noordwijkerhout, Zuid Holland 2211GA Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page