Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hollen door de Bollen 2022 – Lopen voor de Roparun | Geannuleerd

3 april 17:00

Hollen door de Bollen 2019

Hollen door de bollen is hét wandel- en hardloopevenement in het voorjaar in de prachtige Bollenstreek. In de unieke omgeving van Lisse kun je je sportieve hart ophalen, genieten van alle kleuren en geuren en ondertussen ook nog eens het goede doel steunen.

Helaas heeft de organisatie moeten besluiten de 2022 editie van Hollen door de Bollen te annuleren.

Hollen door de bollen is enkele jaren klein opgezet om geld in te zamelen voor de Roparun voor de strijd tegen kanker. Inmiddels heeft het loopevenement een welverdiend plekje op de sportieve agenda. Er is keuze uit diverse wandel -en hardloopafstanden en ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er een speciale kinderloop.

Prijs deelname

Om deel te namen aan Hollen door de Bollen wordt een kleine bijdrage gevraagd. De totale opbrengst komt ten goede van de Stichting Roparun. Door Roparun projecten worden mensen die kanker hebben geholpen en wordt de kwaliteit van hun leven verbeterd. Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

  • Voorinschrijving € 9,50
  • Op de dag zelf € 12,50
  • Kinderloop € 5,00
  • T-shirt € 15,50

De verschillende afstanden en starttijden:

Inschrijven als team

Wil je als organisatie meedoen met Hollen door de Bollen dan kan je je inschrijven als team. inschrijven »

Kom de deelnemers aanmoedigen

Het startterrein bij AV de Spartaan in Lisse is omgetoverd tot een evenemententerrein waar voor jong & oud leuke activiteiten zijn. Kortom zowel voor deelnemers als toeschouwers een leuk evenement om mee te maken. Kom dus de deelnemers aanmoedigen en geniet van de unieke sfeer op het sportpark.

Hotels in de buurt

Maak van je deelname een echte weekendje weg en boek een heerlijke overnachting. Het sportpark ligt naast bloemenpark Keukenhof en dicht bij het strand van Noordwijk. Hieronder enkele tips:

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
3 april
Tijd:
17:00
Kosten:
€9,50
Evenement Categorieën:
,
Spekkelaan 8
Lisse, Zuid Holland 2161 GH Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page