Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Ibiza Festival in Noordwijk

Ibiza Festival in Noordwijk

27 juli 12:00 28 juli 19:00

Ibiza festival Noordwijk

Op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli wordt de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Oranje Promenade in Noordwijk aan Zee omgetoverd tot een bruisende Ibiza markt. De K.W. Boulevard wordt volledig afgesloten om plaats te maken voor een spectaculair evenement dat je niet wilt missen!

De grootste Ibiza markt van de Bollenstreek

Tijdens deze dagen zullen maar liefst 175 standhouders hun unieke producten presenteren, variërend van mode, tassen en sieraden tot woonaccessoires en veel handgemaakte Ibiza-items. Dit is de perfecte gelegenheid om een stukje van de Ibiza-vibe mee naar huis te nemen.

Op het Ibiza Festival vind je een divers aanbod van exclusieve producten die je meteen in de vakantiesferen brengen. Van 12.00 uur tot 19.00 uur kun je heerlijk rondstruinen langs de verschillende kramen. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en geniet samen van deze kleurrijke en ontspannen beleving. Het festival biedt een totale ervaring met een uitgebreid aanbod aan handgemaakte en authentieke producten.

Daarnaast kun je neerstrijken op een van de gezellige terrassen voor een verfrissend drankje en een heerlijk hapje. De sfeer, de muziek en de prachtige producten maken dit evenement tot een waar feest voor jong en oud.

Mis deze ultieme Ibiza-beleving aan zee niet! Plan je bezoek aan de Ibiza Festivals in Noordwijk en laat je meevoeren door de magische vakantiesferen.

Voor meer informatie over data en activiteiten, bezoek onze website en blijf op de hoogte van alle updates. Tot snel in Noordwijk aan Zee! 🌴✨

De Koningin Wilhelmina Boulevard wordt hiervoor in zijn geheel afgesloten.

Gegevens

Begin:
27 juli – 12:00
Einde:
28 juli – 19:00
Serie:
Evenement Categorieën:
,
Koningin Wilhelmina Boulevard
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page