Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kaags Muziekfestival

3 juli 2022 13:00 23:59

kaags muziekfestival
kaags muziekfestival

Voor de 20e keer wordt zondag 3 juli 2022 het Kaags MuziekFestival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS Festival op een eiland midden in de Randstad.

Let op! Het Kaags Muziekfestival 2022 gaat dit jaar helaas niet door. Er zijn te weinig vrijwilligers om het gratis festival plaats te laten vinden. Wel zal er op zondag 3 juli bij diverse horeca op de Kaag en Buitenkaag muziek te horen zijn.

Heel Kaag-eiland is op deze dag het podium voor straattheater, food & drinks en natuurlijk muziek. Neem het pontje of kom met je eigen boot en ervaar zelf dit eilandgevoel!

Vanaf 13.00 uur is het festival geopend. Loop lekker rond over het gezellige eiland of strijk neer op één van de vele terrasjes…. Hoe dan ook….je kan genieten van heel veel muziek! Alle restaurants op en rond Kaageiland zorgen voor live muziek op hun terrassen en zelfs over het water klinkt muziek. Naast alle optredens bij de restaurants loop je tijdens het Kaags MuziekFestival ook straattheater-artiestentegen het lijf.

Muziekfestival Markt

Ook dit jaar vindt de Kaag MuziekFestival Markt plaats. Shop liefhebbers kunnen hun hart ophalen; Ibiza spulletjes, tassen, sieraden, woon-, en lifestyle accessoires, kinderkleding, verspreid over het gehele eiland!

De Markt is van 12.00 uur tot 18.00 uur en wordt in samenwerking met Launique Events georganiseerd.

Bereikbaarheid Kaageiland

Van 13.00 tot 18.00 uur is het eiland afgesloten voor auto en fietsverkeer. Tevens geldt er gedurende deze tijden een algeheel rijverbod op het eiland.

De Pont

De pont brengt je voor € 1,00 naar de overkant. (graag contant en gepast betalen)

Voor meer info: www.veerpontkaag.nl 

Met de auto

Het Kaags MuziekFestival is het best te bereiken op 3 min. vanaf de A44, afslag 2 [Kaag, Abbenes].
Hierna volg je de aanwijzingsborden, er staan verkeersregelaars klaar om je een parkeerplekje te wijzen.

Voor bezoekers met een geldige invaliden-parkeerpas zijn er voldoende parkeerplekken OP het eiland beschikbaar. Zorg ervoor dat je je kan legitimeren.

Openbaar vervoer

Check 9292.nl

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
3 juli 2022
Tijd:
13:00 – 23:59
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.kaagsmuziekfestival.nl/
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page