Keukenhof entreeprijzen 2018
 

Wil je met een groep gaan genieten van de bloemenvelden en het mooie bloemenpark Keukenhof? Regel dan voordelig een luxe busreis vanaf elke locatie in Nederland.

Groepsreis naar Keukenhof

Vanaf 40 personen is het mogelijk om een luxe bus te boeken die jullie groep op komt halen vanaf elke locatie in Nederland. Je reist per comfortabele bus naar het bloemenpark Keukenhof. Daar kunnen jullie genieten van de schitterende bloeiende bloemen in een echt Hollandse sfeer.

Bezoek bollenkwekerij

Naast een bezoek aan Keukenhof ga je ook op bezoek bij de gezellige tulpenboerderij De Tulperij in Voorhout. De Tulperij is een bloembollenbedrijf vlakbij de Keukenhof. Vanuit de hele wereld ontvangt De Tulperij bezoekers op haar bollenvelden. Tussen de bloeiende velden staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis. Samen met Daan de bollenkweker ga je het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de groei en bloei van de bollen. Je krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de gezellige, nostalgisch ingerichte kas wordt een film getoond over de bollenteelt. Hier kun je ook terecht voor koffie/thee en vers gebakken appeltaart en stroopwafels verzorgd door gastvrouw Anja. Deze groepsreis is tijdens de gehele opening van Keukenhof mogelijk. Dus van 21 maart t/m 9 mei 2021.

Uitgebreide mogelijkheden

Je kan veel extra’s aanvragen bij je groepsreis. Ook als het gaat om speciale wensen, zoals een extra luxe bus, catering of vergader- en presentatiemogelijkheden in de bus. Bovendien is wifi aan boord mogelijk.

Voor het vervoer van een groep relaties, medewerkers en/of vrienden ben je hier aan het juiste adres.

Prijs Arrangement

Hieronder staat een compleet arrangement. Dit arrangement is al beschikbaar vanaf € 49,00 per persoon. De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal personen en de reisafstand die de bus moet afleggen. Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen voor een specifieke prijs.

  • Retourreis met een luxe touringbus
  • entree Keukenhof
  • bezoek en rondleiding De Tulperij

Arrangement Deluxe va € 59,00 per persoon
Het standaard arrangement is uit te breiden met:

  • Ontbijt / lunch / diner
  • koffie/thee gebak/stroopwafels

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page