Grand Hotel Huis ter Duin

Home / Overnachten / Hotels in de Bollenstreek / Hotels in Noordwijk aan Zee / Hotel Huis ter Duin in Noordwijk

 

Met de ligging direct aan het strand is dit hotel al jaren favoriet bij vele. In dit grote en chique 5-sterren hotel geniet je gegarandeerd!10Het hotel is voorzien van een prachtig zwembad en een compleet beauty centrum. Er zijn verschillende restaurants aanwezig waar je echt verwent wordt. In het restaurant Latour, dat een Michelinster heeft, worden Franse gerechten geserveerd. Het restaurant biedt een panoramisch uitzicht op zee. In het hotel vindt je ook het minder formele Brasserie La Terrasse, een restaurant met 2 terrassen met uitzicht op het strand.

Bekijk nu de laagste prijzen bij Booking.com

Overnachten in luxe

De deluxe kamers van Grand Hotel Huis ter Duin zijn voorzien van een King Size bed, telefoon, flatscreen tv met videokanaal, een minibar, kluis, snel internet en een badkamer met bad/douche en toilet.

Faciliteiten

Huis ter Duin heeft veel recreatieve faciliteiten, waaronder tennisbanen, fietsverhuur en het strandpaviljoen Breakers Beach, waar je terecht kan voor een heerlijke lunch, diner en een drankje.

Vakantie met kinderen

Niet alleen voor ouder is Grand Hotel Huis ter Duin een ideale locaties. Ook voor kinderen is het een feest. Zo zijn er lekkere kindermenu’s en zijn er leuke activiteiten. Er is een oppasservice (€ 17,50 per uur) en special met pasen of kerst is er een gezellige Kidsclub.

Check nu de beschikbaarheid bij Huis ter Duin

Adres Huis ter Duin

  • Koningin Astrid Boulevard 5
  • 2202 BK Noordwijk
  • Reserveren: Huis ter Duin
 
Share this page