Abonnement Keukenhof

Home / Blog / Keukenhof Lentepas: het abonnement op de lente.

 

Wil je de lente in 2024 beleven en genieten van schitterende bloeiende voorjaarsbloemen? Neem dan een abonnement op het bloemenpark Keukenhof in Lisse en geniet onbeperkt van het voorjaar in het wereldberoemde bloemenpark.

Lentepas 2024

De Keukenhof Lentepas is een persoonlijk abonnement waarmee je tijdens het gehele Keukenhof seizoen toegang hebt tot het bloemenpark. Keukenhof is in 2024 geopend van 21 maart tot en met 12 mei. Met de Lentepas kan je ook goed zien dat het bloemenpark elke dag veranderd. Steeds staan andere bloemen in bloei en er worden veel verschillende bloemenshows in de paviljoens georganiseerd. Ook zijn er elk weekend speciale evenementen waar je als abonnee van kan genieten.

Wanneer is een abonnement voordelig?

Hieronder staan de normale entreeprijzen voor Keukenhof 2024. Een abonnement is voordeliger als je minstens 3 maal naar Keukenhof komt in de lente van 2024 (21 maart t/m 12 mei). Kom je minder vaak dan kan je het beste losse tickets kopen.

Keukenhof ticketPrijs
Volwassenen (18+)€ 20,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Dagkaart parkeren€ 10,00Koop tickets
Keukenhof huurfiets€ 11,00Reserveer huurfiets
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 31,50Koop tickets

Prijs Keukenhof Lentepas

De Lentepas is er in drie varianten. Een volwassen pas met en zonder parkeren en een pas voor kinderen van 4-17 jaar. Met een Lentepas hoef je geen tijdslot te reserveren bij Keukenhof. De prijzen zijn als volgt:

Soort abonnementPrijs
Lentepas vanaf 18 jaar€ 50,00Bestel nu
Lentepas vanaf 18 jaar met parkeren€ 65,00Bestel nu
Lentepas 4 – 17 jaar€ 17,50Bestel nu

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page