Home / Blog / Kikker plant tulpen in Keukenhof

 

Op dinsdag 5 november heeft Kikker met hulp van kinderen van de kindercampus Joseph uit Lisse tulpenbollen geplant in Bloemenpark Keukenhof.

Tuinman André Beijk vertelde Kikker en de kinderen alles over het planten van tulpen, waarna ze zelf in actie mochten komen en de bollen in de grond werden gezet. Het veldje met tulpen wordt in het voorjaar onthuld.

Kikkerdag in Keukenhof

Het planten van de tulpen is een vooraankondiging voor een Kikkerdag in Keukenhof in het voorjaar. Keukenhof staat dan een woensdag lang in teken van Kikker. Het veldje met tulpen wordt onthuld en er zijn optredens en activiteiten. En natuurlijk is Kikker hoogstpersoonlijk aanwezig.

Boek ‘Een verrassing voor Kikker’

Het boek 'Een verrassing voor Kikker'.

Ook verschijnt in het voorjaar in samenwerking met uitgeverij Leopold het boek ‘Een verrassing voor Kikker’. In het boek leren kinderen samen met Kikker hoe een bol in een tulp verandert.

Paradijs voor kinderen

“Keukenhof is een feest voor het hele gezin”, aldus Tom Schreuder, commercieel manager. “Kinderen kunnen genieten in de speeltuin, dieren aaien in de dierenweide en een speurtocht volgen. Een Kikkerdag maakt een bezoek aan Keukenhof nog leuker en een speciaal boek van Kikker over een tulp is heel bijzonder!”

In Keukenhof worden de komende maanden zeven miljoen bloembollen geplant die in het voorjaar tot bloei komen. Het park is in 2020 geopend van 21 maart tot en met 10 mei.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page