Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Bus 90 (Arriva) vanuit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout

 

Steeds meer mensen combineren een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof met een verblijf aan de schitterende Nederlandse kust. Met de Keukenhof Bus (lijn 90) reis je eenvoudig vanuit de badplaatsen Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout naar het bloemenpark en de tulpenvelden in Lisse. Bus 90 stopt ook vlak bij de Tulip Experience Amsterdam in Noordwijkerhout.

In 2024 kan je voor bus 90 GEEN combi-ticket kopen. Je moet je busticket dus betalen door in te checken in de bus (met je bankpas, mobiel of OVChipkaart). Reserveer wel vooraf je Keukenhof ticket en/of Tulip Experience ticket

Vanuit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout naar Keukenhof met Bus 90

De lijnbus 90 van Leiden naar Keukenhof wordt in het Keukenhof seizoen veel gebruikt als Keukenhof bus. Het is de manier om vanuit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout eenvoudig en voordelig naar Keukenhof te reizen. Er zijn voor bus 90 geen speciale combi-tickets beschikbaar maar je kan eenvoudig betalen in de bus via OVPay.

  • Gebruik bus 90 om te reizen naar Keukenhof en Tulip Experience vanaf veel opstaplocaties in Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout.
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt.
  • Tijdens de busreis rij je langs de bloemenvelden
  • Je betaald gewoon met je OV Chipkaart of mobiele telefoon (OVPay)
  • Exclusief Keukenhof tickets. Reserveer je Keukenhof tickets hier

Prijzen en tickets Keukenhof bus 90

Er zijn in 2024 geen speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Je betaalt de bus gewoon als elke andere openbaar vervoer bus. Je kan in de bus in- en uitchecken met je mobiele telefoon, Bankpas of OV Chipkaart. Reserveer wel vooraf je Keukenhof ticket. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer direct je Keukenhof ticket en/of Tulip Experience ticket.

Bekijk hieronder eenvoudig de beschikbaarheid van Keukenhof ticket en reserveer direct jouw bezoek aan Keukenhof.

Bekijk hieronder eenvoudig de beschikbaarheid van Tulip Experience ticket en reserveer direct jouw bezoek aan de Tulip Experience.

Dienstregeling Keukenhof bus 90

Bus 90 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen (21 maart t/m 12 mei 2024) elke dag.

  • Voor Keukenhof stap je uit bij de bushalte Keukenhofdreef in Lisse en loop je in 5 minuten naar Keukenhof.
  • Voor de Tulip Experience stap je uit bij de bushalte Ruighoek in Noordwijkerhout en loop je in 5 minuten naar de Tulip Experience.

Voor actuele vertrektijden kijk je op 9292.nl

Prijzen en bushaltes lijn 90 naar Keukenhof en Tulip Experience

Buslijn 90 heeft veel bushaltes in Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Hieronder hebben we enkele populaire opstaplocaties op een rij gezet met daarbij de hotels en vakantieparken die in de buurt liggen van deze vertrekplaatsen. Voor Keukenhof stap je uit bij bushalte Keukenhofdreef in Lisse. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van Keukenhof. Voor de Tulip Experience stap je uit bij de bushalte Ruighoek in Noordwijkerhout en loop je in 5 minuten naar de Tulip Experience.

Bushaltes lijn 90Prijs enkele reis naar KeukenhofNaam accommodatie
Katwijk
Drieplassenweg€ 5,32Strandcamping Zuidduinen
Nieuw Brittenburg € 5,15Hotel Noordzee
Camping Noord€ 4,92Molencaten Vakantiepark
Noordwijk
Pickeplein€ 3,79Alexander Hotel
Van der Valk Palace Hotel
Hotel Hogerhuys
Astoria
Grand Hotel Huis ter Duin
Villa de Duinen
Huis ter Duinstraat€ 3,87Prominent Inn
Two Brothers Hotel
Hotel van Oranje
Beach Hotel
Hotel de Admiraal
Noordwijkerhout
Langelaan€ 2,91NH Hotel Leeuwenhorst
Victoriberg€ 2,33Het wapen van
Noordwijkerhout
Ruigenhoek € 1,67Roompot Noordwijk
Tulip Experience Amsterdam

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page