Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anna Tam bij ‘t Huys Dever (Geannuleerd)

2 december 2021 19:00 22:30

Anna tam huys dever

Genomineerd als “instrumentalist van het jaar” 2020 door Fatea magazine; Zangeres en multi-instrumentalist Anna Tam (Mediaeval Baebes, Wilde Roses) brengt haar veelgeprezen solo-debuut album “Anchoress” van traditionele Britse volksmuziek ten gehore.

Folkzangeres en multi-instrumentaliste Anna Tam geeft traditionele Britse liedjes haar eigen liefdevolle persoonlijke twist. Ze zingt met een heldere heldere stem en begeleidt zichzelf op een selectie van traditionele en historische snaarinstrumenten, waaronder de nyckelharpa, viola da gamba, draailier, cello en wat ze nog meer kan vinden. Haar benadering van de volkstraditie is gecentreerd in de verhalen die de liederen vertellen en de mensen die ze beleefden.

Tijdens de lockdown in maart 2020 begon ze met de YouTube-serie ‘Folk from the Boat’ die het publiek wekelijkse liedjes / deuntjes en avonturen bracht vanuit haar narrowboat Name 

“Opvallende zang .. een onderscheidend en welkom solodebuut” Songlines Magazine

“Het strijkersspel is van een andere dimensie” Irish Music Magazine

“Een spookachtige reeks Britse traditionals” The Guardian

Toegangskaarten à € 15 zijn verkrijgbaar bij ‘t Huys Dever, telefoon: 0252-411430 of te bestellen via info@huysdever.nl.

Wij zijn blij dat we weer sinds lange tijd een concert kunnen organiseren. De zaal is open vanaf 19.00 uur, aanvang concert is om 19.30 uur.

€15,00
Heereweg 349A
Lisse, Zuid Holland 2161 CA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page