fietsen keukenhof

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fietsroutes in de Bollenstreek / Fietsen en wandelen langs de bloemenvelden rondom Keukenhof (15km)

 

This post is also available in: English Deutsch Français

Nieuw! De Flower Tour

Reserveer nu voor slechts € 5,-

“Er is nog zo veel meer te zien dan alleen de Keukenhof. We hebben echt genoten van de prachtige omgeving!”

Wil je alles uit je bezoek aan de bollenstreek halen? En je bezoek aan Keukenhof combineren met een leuke en leerzame fiets-/of wandeltocht? Doe dan de Flower Tour: een unieke, interactieve fiets- en wandelroute van 15 kilometer die je langs interessante plekken, zoals een bloembollenkwekerij, het Keukenhofbos, het monumentale Huys Dever en de schitterende Agathakerk brengt.

Inclusief boekje én audiotour

Tijdens de Flower Tour kun je stoppen bij 14 locatiepunten. Aan de hand van een audiotour (die je kunt downloaden op je mobiel) doe je allerlei (tulpen)weetjes op en kom je meer te weten over interessante bezienswaardigheden. Leuk voor jong en oud! Bij de Flower Tour is ook een prachtig vormgegeven boekje inbegrepen. Let op: het boekje is erg gewild, dus reserveer vandaag nog!

Bekijk hier het filmpje over de Flower Tour:

Profiteer van vele kortingen!

Bij de Flower Tour geniet je ook nog van vele kortingen. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis souvenir ophalen bij VVV Lisse, een gratis kopje koffie drinken bij HEMA Lisse en helemaal voor niets kaas proeven bij het Smaakhuis.

Reserveer nu de Flower Tour:

  • Interactieve fiets- en wandelroute van 15 km
  • Slechts € 5,-
  • Ook mogelijk i.c.m. huurfiets en tickets voor Keukenhof (tegen extra betaling)
  • Inclusief fraai vormgegeven boekje, audiotour én kortingsbonnen
  • Leuk voor jong en oud!
Reserveer je Flower Tour hier

De omgeving van Keukenhof is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Met de auto

De route van de Flower Tour is vanaf de grote steden Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag binnen 30 minuten met de auto te bereiken. Wij adviseren om je auto te parkeren bij Keukenhof (ook als je het bloemenpark niet wilt bezoeken). Een dagkaart kost slechts € 6,00 en je kan, indien van toepassing, direct je gereserveerde huurfiets ophalen.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Haarlem, Amsterdam, Leiden en Schiphol kan je eenvoudig met de Keukenhof bos voordelig naar de Flower Tour route reizen. Je komt aan bij Keukenhof en kan, indien van toepassing, direct je gereserveerde huurfiets ophalen.

Met de fiets

Wil je met de fiets naar de Flower Tour route? Gebruik dan het fietsknooppunten system om bij knooppunt 91 in Lisse te komen.

Je kan de Flower Tour online kopen of op de verkooplocaties langs de route (zie hieronder).

De Flower Tour kost slechts € 5,00 hiervoor krijgt je:

  • Het gethematiseerde routeboekje en kaart met de fietsroute langs de mooiste bloemenvelden.
  • Een audiotour met leuke weetjes over de tulp en de mooiste plekjes langs de route.
  • Voordeelbonnen voor een gratis souvenirtje, kopje koffie bij Hema Lisse en vele kortingen bij restaurants en winkels langs de route.

Opties

Heb je geen fiets of heb je geen zin om je eigen fiets mee te nemen? Reserveer dan voor slechts € 10,- een huurfiets bij Keukenhof (voor 12 uur ophalen). Ook kan je alvast je parkeerkaart bij Keukenhof online kopen zodat je niet in de rij hoeft te staan. De volgende opties kan je direct online mee reserveren bij de Flower Tour:

Je kan de Flower Tour fiets- en wandelroute ook kopen bij onderstaande locaties. Het is niet mogelijk om bij deze locaties een fiets te huren of om Keukenhof tickets te kopen.

Reserveer je Flower Tour hier

LisseCard 2018: Keukenhof, Museum De Zwarte Tulp en Flower Tour inéén

LisseCard toersitenkaart

Wil je, naast de Flower Tour, ook genieten van het bloemenpark Keukenhof en het mooie Museum De Zwarte Tulp? Dan is een LisseCard een voordelige keuze! De LisseCard kost voor volwassenen slechts € 27,50 en voor kinderen € 11,50. Dit is inclusief toegangskaartje voor Keukenhof en Museum De Zwarte Tulp én de Flower Tour met audiotour en kortingsbonnen plus toegang tot verschillende landgoederen en monumenten. Meer informatie over de LisseCard vind je hier.

Flower Map

Langs de Flower Tour zijn vele mooie bloemenvelden te bewonderen. Via onderstaande kaart houden we bij welke velden in bloei staan. Zo kan je je nog beter voorbereiden op een heerlijk dagje in het voorjaar!

VVV Fietskaart Bollenstreek online bestellen

Fietskaart 14 Falk VVV

Om optimaal te kunnen genieten van het fietsnetwerk hebben VVV en Falk een mooie fietskaart ontwikkeld. Op deze fietskaart staan alle knooppunten en tips over de omgeving. Deze fietskaart kost € 8,99 en is verkrijgbaar bij de lokale VVV’s of direct online te bestellen in de webshop van Route.nl (bij online bestellen heb je gegarandeerd de laatste druk!)

Bestel nu de VVV fietsplattegrond bij Route.nl
 
Share this page