bollenvelden 2019

Home / Blog / De bloei van de bollenvelden rondom Keukenhof – 29 maart 2019

 

Eind maart en dan al zoveel kleur op de bollenvelden en in Bloemenpark Keukenhof. Dat is nog niet vaak voorgekomen. We krijgen dan ook nu al veel vragen of de bollenvelden al bloeien.


Er bloeien al heel veel bollenvelden. Vooral hyacinten, narcissen en vroege tulpenvelden maken de Bollenstreek tot een kleurrijk geheel. Het is dan ook een ideale tijd om te komen genieten van de bloemen en bijvoorbeeld een fietsroute langs de bollenvelden te plannen.Huidige status van de bollenvelden

Hieronder hebben we enkele foto’s geplaatst van de bollenvelden dicht bij Keukenhof in Lisse. Zoals je kan zien bloeien er al veel bloemenvelden en is het heerlijk fietsen in de Bollenstreek. Deze foto’s zijn genomen langs de Keukenhof fietsroute 4 (paars). De tulpen hebben nog even nodig maar wat is het al mooi in de streek. Mocht je route 4 gaan fietsen vergeet dan niet om ook even langs te gaan bij De Tulperij. Onderaan dit artikel is ook de FlowerMap te vinden. Zo zie je direct waar de mooie velden staan.


Fietsen en Keukenhof bezoeken

Rondom Keukenhof zijn verschillende mooie fietsroutes uitgezet. Je kiest zelf hoelang en hoever je wilt fietsen. Een bezoekje aan Keukenhof mag natuurlijk ook niet ontbreken. Het bloemenpark is zo vroeg in het voorjaar nog nooit zo mooi geweest. Hieronder wat foto’s van 27 maart 2019. Mocht je Keukenhof willen bezoeken of alleen wil parkeren (€ 6,00 per dag) koop dan je tickets alvast online. Je kan ook een fiets huren bij Keukenhof voor slechts € 10,00 voor 3 uur.

Keukenhof ticketPrijs
Volwassenen (18+)€ 20,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Dagkaart parkeren€ 10,00Koop tickets
Keukenhof huurfiets€ 11,00Reserveer huurfiets
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 31,50Koop tickets


Elke week een update

Vanaf deze week gaan we elke week een update geven over de bloei van de bollenvelden. We verwachten tot eind april / begin mei bloeiende bollenvelden in de Bollenstreek te hebben. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het weer.

Gratis FlowerMap

We houden de bloei van de bollenvelden ook bij op de FlowerMap. Hier kan je ook goed zien waar welke bollenvelden zijn. Kom je genieten van de bloemen? Ga dan met respect om met de bloemen en ga de bollenvelden niet in. Dit is namelijk niet goed voor de bloembollen.


Overnachten in de Bollenstreek

Keukenhof hotel arrangement

Wil je langer genieten van al de bloeiende Bollenstreek? Boek dan snel een last minute bij een van de mooie hotels, b&b’s en vakantieparken.

Ook heeft Fletcher Hotels een mooi Keukenhof arrangement Hierbij geniet je van een diner, ontbijt, overnachting op dichtbij het strand en entree voor Keukenhof.

Bekijk hieronder onze video van de Keukenhof Fietsroute 4 (Paars) op 29 maart 2019.Tips voor een bezoek aan de bloemen van NederlandTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page