Landal Dunimar vakantiepark in Noordwijkerhout

Home / Overnachten in de Bollenstreek / Vakantieparken in de Bollenstreek / Landal Dunimar vakantiepark in Noordwijkerhout

 

Vakantiepark Landal Dunimar is een goed gewaardeerd vakantiepark van het bekende merk Landal GreenParks.

Het is een relatief klein park gelegen tussen Noordwijk en Zandvoort. Geniet van het natuurschoon, de ruimte en de rust. Vakantiepark Dunimar is dé plek om de Bollenstreek en nabijgelegen steden te ontdekken.

Landal Dunimar heeft een klantwaardering van 8,1 op Zoover.nl
Kijk hier voor de actuele prijzen en beschikbaarheid van Landal Dunimar

Kenmerken van Landal Dunimar

het park bestaat uit 90 geschakelde bungalows en ligt aan de rand van Natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen. Via het duingebied bent u zo op het brede zandstrand. Ook de Kagerplassen zijn op minder dan 10 km te vinden. Het is een autovrij park met een centrale parkeerplaats.

Wilt u naast natuur ook steden bezoeken? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand van het vakantiepark.

Landal Dunimar

Uw vakantiebungalow

De bungalows zijn ruim opgezegd en modern ingericht en met een mediterrane uitstraling. U kunt kiezen uit een 4 persoons- of een 6 persoonsbungalow.

Landal_bungalow_keukenhof

Omgeving van Landal Dunimar

Het vakantiepark is gelegen in Noordwijkerhout. Vanuit het park kunt u perfect de Bollenstreek en omgeving verkennen. Een dagje zonnen of uitwaaien op het strand, al fietsend of wandelend de duinen ontdekken, of een dagje naar de gezellige dorpen. Het kan allemaal. Het populaire bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 3 kilometer afstand.

Fietsen in de omgeving van Landal Dunimar

De Bollenstreek leent zich perfect om te ontdekken met de fiets. Vanaf het vakantiepark fietst je zo de leukste fietsroutes langs de kust & duinen en de kleurrijke bloemenvelden in het voorjaar. In april is de Keukenhof Fietsroute een aanrader.

 

Landal Dunimar | Ruigenhoekerweg 5 | 2211 ZG | Noordwijkerhout

Kijk hier voor de actuele prijzen en beschikbaarheid van Landal Dunimar

 

 
Share this page