Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tips voor Koningsdag 2022

27 april 2022 07:00 23:30

Koningsdag oranje tulpen

Op dinsdag 27 april is het weer Koningsdag in Nederland. Wil je Koningsdag op een Hollandse manier vieren? Kom dan gekleed in het oranje, rood, wit en blauw naar de Bollenstreek en geniet van de bloeiende tulpenvelden, het strand en de duinen.

Kom fietsen en wandelen langs de tulpenvelden

Helaas dit jaar dus weer geen vrijmarkt, koekhappen en andere gezellige activiteiten. Het overheids advies is om vooral thuis te blijven. Wil je er toch even tussenuit? Kom dan fietsen of wandelen langs de tulpenvelden. Er zijn verschillende fietsroutes en wandelroutes om corona-proof te kunnen genieten van de kleurrijke bloemenzee.

Fietsverhuur en meer

Maak je fietstocht extra bijzonder door een funfiets te huren. Ga jij bijvoorbeeld voor een tandem, een elektrische bakfiets of een elektrische scooter? Langs de bloemenroute en tulpenroute zijn meerdere fietsverhuurbedrijven gevestigd waar je terecht kan.

Ontdek de mooiste tulpenvelden met een gids

Fiets mee met een lokale gids langs de tulpenvelden. De gids weet precies waar de mooiste tulpenvelden in bloei staan. Ook vertelt de gids je meer over het kweken van tulpen en de omgeving. Bij de fietstocht bezoek je ook een echte bloembollenkweker. Prijs is € 35,00 inclusief huurfiets en € 29,50 als je met je eigen fiets wil fietsen.

De fietstocht met gids heeft i.v.m. COVID-19 een beperkte capaciteit. Zie hieronder de beschikbaarheid.

Vakantie rondom Koningsdag

Koningsdag is in 2021 ook een goed moment voor een ‘korte’ vakantie in Nederland. De tulpenvelden bloeien, de strandpaviljoens zijn open en hopelijk mogen ook de bloemenattracties zoals Keukenhof de poorten openen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
27 april 2022
Tijd:
07:00 – 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page