Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tips voor Koningsdag 2021

27 april 2021 07:00 23:30

Koningsdag oranje tulpen

Op dinsdag 27 april is het weer Koningsdag in Nederland. Dit jaar worden er geen activiteiten georganiseerd in verband met COVID-19. Wil je Koningsdag op een Hollandse manier vieren? Kom dan gekleed in het oranje, rood, wit en blauw naar de Bollenstreek en geniet van de bloeiende tulpenvelden, het strand en de duinen.

Kom fietsen en wandelen langs de tulpenvelden

Helaas dit jaar dus weer geen vrijmarkt, koekhappen en andere gezellige activiteiten. Het overheids advies is om vooral thuis te blijven. Wil je er toch even tussenuit? Kom dan fietsen of wandelen bij de tulpenvelden. Er zijn verschillende fietsroutes en wandelroutes om corona-proof te kunnen genieten van de kleurrijke bloemenzee.

Bezoek Keukenhof en de andere bloemenattracties met Koningsdag

Koningsdag 2021 is het moment om het Nederlandse icon: de tulp, te ontdekken. Dit kan uiteraard langs de tulpenvelden maar hopelijk kan dit ook bij de leukste Hollandse bloemenattracties. De bloementuinen zijn buiten en voldoen aan alle RIVM eisen. Zo mogen er slechts een beperkt aantal bezoekers per dag en per tijdslot naar binnen.

Voor Keukenhof is het mogelijk om alvast tickets te reserveren. Mocht het bloemenpark niet open mogen ivm COVID-19 dan krijg je je geld retour.

Fietsverhuur en meer

Maak je fietstocht extra bijzonder door een funfiets te huren. Ga jij bijvoorbeeld voor een tandem, een elektrische bakfiets of een elektrische scooter? Langs de bloemenroute en tulpenroute zijn meerdere fietsverhuurbedrijven gevestigd waar je terecht kan.

Vakantie rondom Koningsdag

Koningsdag is in 2021 ook een goed moment voor een ‘korte’ vakantie in Nederland. De tulpenvelden bloeien, de strandpaviljoens zijn open en hopelijk mogen ook de bloemenattracties zoals Keukenhof de poorten openen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
07:00 – 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page