Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Hillegom

12 november 2022 10:30 17:00

Sinterklaas Hillegom

Op zaterdag 12 november 2022 komt Sinterklaas aan in Hillegom. Bij de Sinterklaasintocht in Hillegom komen Sinterklaas en zijn Pieten aan met de stoomboot in de Haven van Hillegom.

Sinterklaasintocht Hillegom

De sinterklaasintocht in Hillegom zal dit jaar weer volledig doorgaan en op de traditionele manier plaatsvinden. Burgemeester Arie van Erk zal Sinterklaas wel welkom heten in Hillegom op 12 november. Het Hillegomse Sinterklaas-Nieuws zal in de week voorafgaand aan de intocht dagelijks de voorbereidingen laten zien.

Programma, route en tijdschema Sinterklaas intocht in Hillegom

Om 10.30 uur zal Sinterklaas en zijn Pieten aankomen met de stoomboot en aanleggen in de Haven. Na aankomst zal de Sinterklaasintocht door Hillegom rijden en zal Burgemeester Arie van Erk de Sint welkom heten op het bordes.

De optocht zal dit jaar opgeleukt worden met verschillende soorten voertuigen. De Glutenvrije pieten rijden hierin mee met een opvallende TukTuk. Kinderen met een allergie zijn van harte welkom bij deze pieten. 

Sinterklaas vlog

In de week voorafgaand aan de intocht zijn alle ontwikkelingen rondom de intocht te volgen via het Sinterklaas-nieuws. Is er echt al voor de intocht een piet op de kerktoren gespot? Volg het allemaal op Hillegomonline.nl/sinterklaas. Vanaf 7 november komt er iedere ochtend een video online. 

Sinterklaas neemt dit jaar een gemêleerd gezelschap aan pieten mee: oude vertrouwde maar ook veel nieuwe pieten.

Sinterklaas tip

Breng de Sinterklaassfeer in huis. Bekijk tips en ideeën op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Tijd:
10:30 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Hoofdstraat 115
Hillegom, Zuid Holland 2181EC Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page