Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sinterklaas intocht Hillegom

14 november 2020 10:30 17:00

Sinterklaas Hillegom

Op zaterdag 14 november 2020 komt Sinterklaas aan in Hillegom. De intocht gaat vooralsnog door. In verband met de RIVM maatregelen zal Sinterklaas niet aankomen in de Haven.
Door het coronavirus zijn veel Sinterklaas activiteiten helaas niet mogelijk. Wil je thuis toch zoveel mogelijk de Sinterklaassfeer in huis brengen dan zijn er online veel tips en ideeën te vinden op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tijdschema Sinterklaas intocht in Hillegom

Het definitieve tijdschema is nog niet bekend. Sint en zijn pieten rijden op 14 november door Hillegom. ‘s Ochtends gaat Sinterklaas op zijn paard door het centrum, gevolgd door zijn pieten en een mooie bus. ‘s Middags stapt Sinterklaas in een dubbeldekker en rijdt rond door heel Hillegom en is in bijna elke week te zien.

Sinterklaas neemt dit jaar een gemêleerd gezelschap aan pieten mee: oude vertrouwde maar ook veel nieuwe pieten.

Aan de ouders wordt gevraagd om op gepast afstand te blijven en de 1,5 meter te handhaven. De kinderen mogen natuurlijk wel dichter bij de kindervrienden komen.
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
10:30 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Hoofdstraat 115
Hillegom, Zuid Holland 2181EC Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page