Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Katwijk

18 november 2023 13:30 17:00

Sinterklaas in de Bollenstreek

Op zaterdag 18 november 2023 komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Katwijk. De Sinterklaasintocht in Katwijk zal weer groots gevierd worden. Sinterklaas wordt om 14.00 uur verwacht bij Zwaaikom in Katwijk.

Programma en Route Sinterklaasintocht Katwijk

Zaterdag 18 november rond de klok van 14.00 uur kunnen kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die Sinterklaas een warm hart toedraagt weer het aloude “zie ginds komt de stoomboot” zingen. Dan hoopt namelijk de goedheiligman met zijn gevolg aan te komen in de Zwaaikom te Katwijk Zee.

Na welkom te zijn geheten door burgemeester Visser, zal de Sint in een vrolijke parade richting het centrum van Katwijk Zee en winkelgebied Zeezijde vertrekken. De stoet zal muzikaal opgeluisterd worden door een swingende Pietenband.

De organisatie hoopt dat de kades in Katwijk Zee net als vorig jaar weer volstromen en Sint een heel warm, gezellig en overweldigend welkom krijgt.

Sinterklaas tip

Breng de Sinterklaassfeer in huis. Bekijk tips en ideeën op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
13:30 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Katwijk, Nederland + Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page