Home / Winkelen in de Bollenstreek / (H)eerlijke streekproducten / Dahlia Experience workshops bij I Love Dahlia in Hillegom

 

Verwonder je over de schoonheid en veelzijdigheid van de zomerbloem de Dahlia bij een van de grootste dahlia bedrijven uit de Bollenstreek. Leer alles over de Dahlia en het maken van een dahlia boeket tijdens een workshop of kom selfies maken in de kleurrijke dahlia showtuin.


Dahlia workshop

Tijdens de dahlia workshop leer je alles over de veelzijdige dahlia zomerbloem. De workshop wordt gegeven in de inspirerende dahlia showtuin. Je plukt je eigen favoriete bloemen uit de tuin waarmee je onder professionele begeleiding je eigen dahlia boeket maakt dat je na afloop van de workshop uiteraard mee naar huis mag nemen.

Workshop (duur 2,5 uur)

  • Uitleg van dahlia stek naar knol naar bloem
  • Je eigen favoriete bloemen vers uit de tuin snijden
  • Ervaren bloemiste begeleidt en geeft praktische tips zodat iedereen met een mooi boeket naar huis gaat
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Workshop locatie ook ook goed bereikbaar met de trein en fiets.

Wanneer is de workshop?

Er zijn meerdere workshop dagen ingepland. Hieronder het overzicht van de dagen waarop je een workshop kan doen. Een workshop gaat door indien er minstens 6 personen aangemeld zijn.

Reserveer met kortingscode BOLLENSTREEK en krijg 10 procent korting

7, 14, 20, 26
augustus
10:00 tot 12:30€ 39,95Reserveer nu
8, 15, 21, 29
augustus
14:00 tot 16:30€ 39,95Reserveer nu
3, 10 september10:00 tot 12:30€ 39,95Reserveer nu
4, 11 september14:00 tot 16:30 € 39,95Reserveer nu

Prijs workshop en korting

De workshop kost € 39,95 per persoon en is inclusief professionele uitleg bij het maken van je eigen dahlia boeket. Ook leer je meer over de bijzonder veelzijdige dahlia bloem. Uiteraard kan je ook een leuke foto maken in de showtuin en krijg je een catalogues en poster mee naar huis. Je dient de workshop altijd online te boeken en er is beperkte ruimte dus wacht niet te lang met reserveren van je workshop.

10 procent korting voor bezoekers Bollenstreek.nl

Speciaal voor bezoekers van onze site mogen we een leuke korting geven voor de workshop. Reserveer online met onze kortingscode: BOLLENSTREEK en je ontvangt maar liefst 10 procent korting op de workshop prijs.


Dahlia selfie en showtuin

Wil je geen workshop maar wel een mooie foto van de dahlia zomerbloemen dan kan je voor € 2,00 ook de showtuin bezoeken. Je krijgt dan ook de schitterende dahlia catalogues en een mooie dahlia poster. Je kan ook leuke selfies maken met de kleurrijke achtergrond.

De dahlia showtuin is geopend op doordeweekse dagen vanaf 8.00 uur tot 18:00 uur. De showtuin is ook leuk als onderdeel van de Flower Tour zomer fietsroute door de Bollenstreek.

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen is het ook mogelijk om speciale maatwerk arrangement te regelen eventueel in combinatie met een Flower Tour. Neem hiervoor contact op met via deze contact pagina.


Adres

  • I Love Dahlia / Fred de Mulder
  • Pastoorslaan 30a 
  • Hillegom

 
Share this page