Beleef de lente

Home / Blog / Vier de lente in de Bollenstreek

 

De lente staat elk jaar symbool voor een nieuw begin. Ook in 2021 gaan de bloemen weer bloeien. Na een jaar met veel beperkingen zijn we met zijn alle toe aan een nieuwe start waarbij genieten weer voorop staat. Bekijk onze vier tips om de lente te vieren in 2021.

Vanaf zaterdag 20 maart t/m zondag 9 mei 2021 staat de Bollenstreek in het teken van de vrolijke voorjaarsbloemen. Het kleurrijke Hollandse landschap is juist in 2021 een aanrader om te bezoeken. De meeste activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en attracties hebben maatregelen genomen zodat ze veilig te bezoeken zijn.

Tip 1 | Bezoek een van de bloemenattracties

keukenhof tickets
Bloemenpark Keukenhof

Elke lente zijn de bloeiende bollenvelden in de Bollenstreek een populaire bestemming voor bezoekers van over de hele wereld. In 2021 zijn de bollenvelden, door reisbeperkingen, voornamelijk toegankelijk voor lokale bezoekers. Alle bloemenattracties moeten ook werken met een maximum aantal bezoekers en tickets moeten vooraf gereserveerd worden.

AttractieDirect reserveren
Bloemenpark KeukenhofReserveer nu
Tulpenboerderij De TulperijReserveren nog niet mogelijk
Tulip Experience AmsterdamReserveren nog niet mogelijk
The Tulip BarnReserveren nog niet mogelijk
Museum De Zwarte TulpReserveren nog niet mogelijk

Tip 2 | Fiets de gratis Bollenstreek Bloemenroute

Fiets huren bij Keukenhof
Fietsroute | Bollenstreek Bloemenroute

Fietsen is een ideale manier om optimaal te genieten van de bloeiende bloemenvelden. We hebben de unieke Bollenstreek Bloemenroute ontwikkeld van 35 km waarbij je langs verschillende leuke (bloemen)attracties fietst. Ook kom je langs het strand van Langevelderslag en het mooie duingebied. Langs de route zijn verschillende fietsverhuurders waar je een fiets of elektrische fiets kan huren.

Tip 3 | Vakantie vieren in de lente

B&B Pergamo in Voorhout
B&B Pergamo in Voorhout

Wil je de lente in 2021 ultiem vieren? Boek dan je vakantie bij de tulpenvelden en geniet van de zonsopkomst.

Tip 4 | Vier de lente digitaal

Autoroute bollenvelden
Vier de Lente via social media

Door de wereldwijde reisbeperkingen is het in 2021 voor veel mensen niet mogelijk om de tulpenvelden te bezoeken. Daarom gaan we in 2021 via onze social media weer de tulpenvelden naar de mensen brengen. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en vier de lente overal ter wereld. Heb je zelf een mooie foto of video gemaakt. Deel hem dan met #vierdelente.

Benieuwd hoe de bollenvelden er nu uitzien? Check het via onze Flower Map.
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page