Home / Blog / Bloei update en verwachting bloemenvelden – 19 april 2018

 

Met de temperaturen boven de 20 graden staan de meeste tulpenvelden te springen om te kleuren.In combinatie met de bloeiende hyacinten en narcissen is het een echt voorjaarsfeest in de Bollenstreek. De komende weken is het dan ook heerlijk fietsen- en wandelen langs de bloemenvelden. Ook mag een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof natuurlijk niet ontbreken.

Onderstaande foto’s zijn op 18 april 2018 genomen langs de Flower Tour fietsroute in Lisse.

Keukenhof

Het bloemenpark staat volop in bloei. Een bezoek aan Keukenhof is trouwens ook prima te combineren met een fiets- of wandelroute langs de bloemenvelden. Bij Keukenhof kan je zelfs een fiets huren voor slechts € 10,-. Wij adviseren je fiets wel vooraf online te reserveren en voor 12 uur op te halen om lange wachttijden in de middag te voorkomen.

Bloei verwachting

De kleurrijke Bollenstreek zal naar verwachting de komende 2 weken nog volop in bloei staan. De crocussen zijn inmiddels uitgebloeid en ook de narcissenvelden zijn op zijn retour. Gelukkig krijgen we daar de mooie tulpenvelden voor terug. De tulpenvelden zijn de grootste trekker van de streek. De velle kleuren zijn een gewild object om te fotograferen.

Flower Map

Benieuwd naar hoe de bloemenvelden er nu uitzien? Check de Flower map en zie van verschillende bloemenvelden recente foto’s. De flower map richt zich op de bloemenvelden rondom Keukenhof en hoort bij de fiets- en wandelroute Flower Tour. Met deze fiets/wandelroute zie je langs een route van 15 kilometer de mooiste bloemenvelden rondom Keukenhof.

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page