Home / Blog / Bloei update en verwachting bloemenvelden – 26 april 2018

 

De Bollenstreek staat schitterend in bloei. De warme dagen van vorige week hebben veel tulpen in volle bloei gezet.

De narcissen en hyacinten zijn inmiddels uitgebloeid en de tulpen stralen op de velden. De komende week is het dan ook schitterend fietsen of wandelen langs de bloemenvelden. Vanaf 1 mei worden steeds meer tulpenvelden gekopt. Hierbij wordt de bloem van de steel gehaald om de energie weer terug te laten gaan naar de bloembol.

Wil je genieten van de bloemenvelden kom dan aankomende week nog naar de Bollenstreek. Ook mag een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof natuurlijk niet ontbreken.

Onderstaande foto’s zijn op 23 april 2018 genomen in de Bollenstreek

Keukenhof

Het bloemenpark staat volop in bloei. Een bezoek aan Keukenhof is trouwens ook prima te combineren met een fiets- of wandelroute langs de bloemenvelden. Bij Keukenhof kan je zelfs een fiets huren voor slechts € 10,-. Wij adviseren je fiets wel vooraf online te reserveren en voor 12 uur op te halen om lange wachttijden in de middag te voorkomen.

Bloei verwachting

De kleurrijke Bollenstreek zal naar verwachting de komende week nog volop in bloei staan. De crocussen, hyacinten en narcissen zijn inmiddels uitgebloeid. Gelukkig krijgen we daar de mooie tulpenvelden voor terug. De tulpenvelden zijn de grootste trekker van de streek. De velle kleuren zijn een gewild object om te fotograferen.

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page