Prive gids tulpenvelden

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Prive tour langs de tulpenvelden / Prive tour langs de tulpenvelden met gids Rob Kortekaas

 

Ga op ontdekkingsreis door de Bollenstreek met je eigen lokale gids Rob Kortekaas. Rob laat je de mooiste plekjes zien voor het maken van geweldige foto’s en video’s van tulpen, hyacinten en narcissen rondom bloemenpark Keukenhof.

Over gids Rob Kortekaas

Rob Kortekaas is een geboren en getogen Lissenaar en kent de omgeving van Lisse als geen ander. Hij is zelf ruim 30 jaar bollenkweker geweest en hij kent veel bollenkwekers en exporteurs waardoor hij de mooiste plekjes weet te vinden. Tijdens de prive tour vertelt Rob je alles over het telen van bloembollen en de omgeving.

Wat ga je zien met deze tour?

Je gids haalt je op bij je accommodatie in de Bollenstreek en vervolgens begint de tour. Rob kan de tour geven in het Nederlands, Engels en het Duits. De tour is te doen vanaf zonsopkomst t/m zonsondergang zodat je de mooiste foto’s kan maken.

Prijzen prive tour

De prijs voor een prive tour inclusief auto met chauffeur en wat drinken met wat lekkers.

Lengte tourPrijsaantal personen
2 uur privé tour€ 150,00max. 4 personen

Als de ophaallocatie buiten de Bollenstreek ligt dan kost het € 40,00. Wil je een langere tour? Dan zijn de kosten per extra uur € 65,00.

Reserveren

Het is verplicht om vooraf te reserveren. Dit is heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Rob neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alleen van toepassing indien je een aanvraag doet vanuit een bedrijf

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page