3-daagse mini-vakantie bij Fletcher Hotel De Witte Raaf

Home / Overnachten in de Bollenstreek / De leukste arrangementen aan de Nederlandse kust / 3-daagse mini-vakantie bij Fletcher Hotel De Witte Raaf

 

3 dagen genieten in Fletcher Hotel De Witte Raaf in Noordwijk incl. 2x ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner + fles wijn. Vanaf € 124,- p.p.p.a.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is gelegen aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk, op loopafstand van het strand. Het elegante hotel wordt omringd door een prachtige omgeving. Het hotel heeft een lange historie. Op de locatie van het huidige Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf bevonden zich verschillende boerderijen. Al vanaf 1926 verbleven er gasten in een tentje op het land van boerderij De Witte Raaf. Na enkele kleine uitbreidingen is er in 1961 een grootschalige uitbreiding geweest. De laatste renovatie vond plaats in 2000 en sinds dat moment heeft het hotel een 4-sterrenklassering.

Bloemenvelden & Keukenhof

Vanaf 23 maart tot en met 21 mei is Keukenhof geopend voor publiek. Dit schitterende bloemenpark ligt op slechts 10 kilometer afstand van het Fletcher Hotel. In de omgeving bloeien vanaf eind maart de eerste bloemenvelden. In april komen de tulpenvelden omhoog. Ideaal voor een leuke fietsroute.

3-daags arrangement vanaf € 124,- per persoon per arrangement

• ontvangst met koffie of thee en regionale specialiteit
• 2x overnachten
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x luxe 3-gangendiner op de dag van aankomst
• fles wijn bij vertrek
Check hier de beschikbaarheid van dit arrangement

 

 

 

 
Share this page