Dagje uit in de meivakantie

Home / Blog / Tips voor een dagje uit in de meivakantie

 

De meivakantie is het ideale moment om er lekker op uit te gaan met het gezin. Door de corona beperkingen verwachten we minder mogelijkheden. Toch zijn er nog veel leuke activiteiten te doen. Lees onze tips voor een leuk dagje uit in de Bollenstreek en omgeving tijdens de meivakantie.

De meivakantie is van 1 mei t/m 9 mei 2021. Sommige scholen hebben de week van Koningsdag of de week van Hemelvaart ook vakantie.

Fietsroute langs de tulpen

fietsverhuur Keukenhof
fietsverhuur Keukenhof

Wat is er Hollandser dan met een fiets langs de tulpenvelden te rijden en te genieten van het oer-Hollandse landschap. Er zijn verschillende fietsroutes en fietsverhuurders waar je terecht kan voor het huren van elektrische fietsen, tandems en elektrische scooters.

Ga fietsen in stijl met een elektrische huurfiets, een tandem of een bakfiets. Kijk hier voor alle fietsverhuur locaties langs de routes.

Boek een sightseeing tour langs de tulpenvelden

Scooter huren Voorhout
Scooter huren

Ben je opzoek naar meer spanning en fun? Dan zijn er verschillende sightseeing tours beschikbaar. Wat dacht je ervan om te cruisen met een elektrische scooter, een Renault Twizy of je eigen prive chauffeur in een unieke elektrische TukTuk. Alle tours zijn corona-proof te doen en staan garant voor een geweldige dag uit.

Boek een vakantie in de meivakantie

Vakantiepark Roompot Duinresort Dunimar
Vakantiepark Roompot Duinresort Dunimar

Wil je er echt even uit? Boek dan een vakantie aan de kust bij de Bollenstreek. Heerlijk uitwaaien aan het strand, wandelen door de duinen en natuurlijk de bloemenvelden ontdekken. De Bollenstreek heeft schitterende vakantieparken, hotels en b&b’s.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page