Rondvaarten vanuit Warmond

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Rondvaarten vanuit Warmond

 

Warmond ligt direct aan de Kagerplassen en is daarom een ideale startlocatie van een heerlijke rondvaart. Vanuit het centrum van Warmond vaar je zo de Kagerplassen op of vaar je in de zomer naar de toeristenmarkt in Katwijk aan Zee.

Rondvaarten vanuit Warmond

Vanuit Warmond worden verschillende rondvaarten aangeboden. Deze rondvaarten starten allemaal op de Gemeentehaven 1 in het centrum van Lisse. De volgende rondvaarten zijn te reserveren:

Ontdek de Kagerplassen (vanuit Warmond)

Geniet van de schitterende Kagerplassen en het Groene Hart van Nederland. Deze rondvaart duurt 1,5 uur en je boekt deze rondvaart al vanaf € 19,50 per persoon. (Tijdelijke aanbieding: € 16,50 per persoon).

Deze rondvaart vertrekt: Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer gelijk je rondvaart

Bezoek een werkende molen

(Foto: Jos Elfering)

De mooie Kagerplassen staan bekend om de 18 gerestaureerde molens die allen nog in gebruik zijn. Gedurende de vaartocht stap je tijdens de vaartocht uit bij één van de molens en krijg je uitleg over de werking van de molen. Een unieke ervaring voor jong en oud! Deze rondvaart duurt 2,5 uur en je boekt deze rondvaart incl. molenbezoek al vanaf € 27,50 per persoon.

Deze rondvaart vertrekt: 21 juni t/m 28 oktober op maandag, woensdag en donderdag om 11:00

Bezoek de toeristenmarkt in Katwijk aan Zee

Bezoek de traditionele Toeristenmarkt van Katwijk en andere bezienswaardigheden zoals het Katwijks Museum en historische kerken. Deze rondvaart duurt 8 uur (inclusief bezoek toeristenmarkt) en je boekt deze rondvaart al vanaf € 27,50 per persoon.

Wandel + vaar arrangement De wereld van Jan Steen

Jan Steen wandeling
Jan Steen wandeling

Er zijn wee boeiende wandelingen uitgezet langs het leven en de werken van Jan Steen. De wandelingen beginnen in Leiden of Warmond. Je kan met een scheepspendel van de ene naar de andere locatie varen. Deze rondvaart duurt 5,5 uur en je boekt deze rondvaart incl. molenbezoek al vanaf € 23,50 per persoon.

Deze rondvaart vertrekt:  1 juni t/m 31 oktober di, wo, zo vanuit Leiden en woe, vrij, za vanuit Warmond

Ervaar de Drecht en Does

Een prachtige vaartocht over de Drecht en de Does! Tijdens deze rondvaart geniet je van de vele vergezichten over de Nederlandse polders. Deze rondvaart duurt 5,5 uur en je boekt deze rondvaart al vanaf € 37,50 per persoon.

Deze rondvaart vertrekt:  Wekelijks op vrijdag om 10:30 en 11:00

Vier de zomer / herfst cruise

Ook mogelijk inclusief tickets voor een bezoek aan de Dahlia showtuin bij De Tulperij.

Deze rondvaart vertrekt:  4 augustus t/m 3 Oktober wekelijks op woensdag t/m zondag (zondag extra afvaart om 13.00)

Adres en routebeschrijving

De rondvaartboten vertrekken aan de Gemeentehaven 1 in het centrum van Warmond. Je kan er gratis parkeren en de locatie is ook te bereiken met het openbaar vervoer (kijk daarvoor op 9292.nl)

  • Gemeentehaven 1
  • 2361 CM Warmond

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page