Home /

 

Dahlia’s in de kasteeltuinen van Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Kom in de zomer naar Keukenhof en geniet van de Dahlia's en andere zomerbloemen in de Kasteeltuinen op Landgoed Keukenhof.

Dahlia Festival 2021

Het Dahlia Festival start in 2021 op 10 augustus en duurt tot 17 oktober. Kom ook genieten van de showtuinen en fiets de Bloemenroute

Feestweek en Kermis in Lisse 2021

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Vanaf 23 september tot en met donderdag 30 september staat heel Lisse in het teken van de Harddraverij week. Bezoek o.a. de Kermis in Lisse.

Jaarmarkt Lisse tijdens de feestweek (geannuleerd)

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Maandag 27 september wordt weer de Jaarmarkt georganiseerd in Lisse. Deze sfeervolle jaarmarkt vindt ook dit jaar weer plaats tijdens de Feestweek Lisse.

Gratis

Open Dag ESA-ESTEC in Noordwijk

ESA Estec Keplerlaan 1, Noordwijk

Wie altijd al eens een kijkje in de keuken van de Europese ruimtevaart heeft willen nemen, komt naar de ESA open dag bij ESTEC in Noordwijk.

Gratis
Recurring

Brunch op het water

Opstapplaats Rederij van Hulst Zijldijk 30, Leiderdorp

Geniet van een overheerlijke brunch met uitzichten over het water, de polders en de molens in het Groene Hart van Nederland.

€47,50

Keukenhof Bloembollenmarkt 2021 (geannuleerd)

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Keukenhof opent op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. Kom deze dagen gratis naar Keukenhof

Gratis

Sinterklaas intocht Noordwijk aan Zee

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Sinterklaas zal dit jaar op zaterdag 13 november voet aan wal zetten in Noordwijk en zoals ieder jaar zal dit zeker niet onopgemerkt gebeuren.

Gratis

Sinterklaas intocht Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook dit jaar uiteraard weer naar Lisse. Op 13 november zal de Sint en zijn pieten aankomen bij de brug over de ringvaart.

Gratis

Nieuwjaarsduiken 2022

St(r)andplaats Nederzandt Langevelderslag 36-56, Noordwijk

Een nieuwjaar start je natuurlijk op het strand van Nederland. Neem zelf een duik in het zeewater of kom kijken naar de helden.

Lenteflora in Lisse

Hobaho Professor van Slogterenweg 2, Lisse

Elk jaar is de Lenteflora in Lisse een heerlijk voorproefje op de aankomende lente. Tijdens de gratis indoor bloemenshow zie je de mooiste voorjaarsbloemen in bloei.

Gratis

Carnaval in de Bollenstreek 2022

Carnaval is in Nederland vooral bekend onder de rivieren. Toch kent ook de Bollenstreek een uitgebreide traditie als het gaat om het vieren van Carnaval.

Openingsweekend Keukenhof ‘Vier de Lente’

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Kom de lente vieren in het mooiste bloemenpark van Europa: Keukenhof in Lisse. Geniet van de narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen.

€19

Tulpenpluktuin op het horecaplein in Lisse

't Vierkant Heereweg 219, Lisse

Pluk gratis een bosje verse tulpen bij de tulpenpluktuin in het centrum van Lisse. Deze pluktuin voor kinderen is erg populair dus kom op tijd.

Gratis

Bezoek Keukenhof tijdens het paasweekend

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Bezoek Keukenhof tijdens het paasweekend en geniet van de vele narcissen, hyacinten en tulpen. Vier de lente in Holland.

€19

Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek 2022

DeLeeuw Flowerbulbs Rijksstraatweg 52, Sassenheim

Kom kijk naar het opbouwen van het Bloemencorso Bollenstreek 2022. Tijdens de Opbouwdagen krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het corso.

€6

Flower Event 2022 in Noordwijkerhout

De Witte Kerk Dorpsstraat 7, Noordwijkerhout

Kom gratis genieten van de bloemenshow Flower Event in de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Bewonder de mooiste voorjaarsbloemen in een unieke setting.

Gratis

Corsomarkt in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Bezoek de gezellige Corsomarkt in het centrum van Lisse. Meer dan 200 kramen met een gevarieerd aanbod zorgen voor de unieke Corso sfeer.

Gratis

Het Lichtjes Bloemencorso in Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

Het verlicht Bloemencorso in Noordwijkerhout is de start van Bloemencorso Bollenstreek 2022. Kom de praalwagens van dichtbij bewonderen.

Gratis

Bloemencorso Bollenstreek 2022

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Bloemencorso Bollenstreek rijdt in 2022 op zaterdag 23 april van Noordwijk naar Haarlem. Combineer je bezoek met Keukenhof en de bollenvelden.

Gratis

Bloemencorso Haarlem 2022

Haarlem Haarlem

Het wereldberoemde Bloemencorso Bollenstreek heeft als eindbestemming de prachtige binnenstad van Haarlem. De corsowagens rijden op zaterdag 23 april rond 21:00 uur Haarlem in.

De Mooiste File van Nederland 2022 in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

De Mooiste File van Nederland. Gedurende het hele weekend zullen er circa 40 personenauto’s en drie praalwagens in de ‘file’ staan in Noordwijk.

Tips voor Koningsdag 2022

Op dinsdag 27 april kleurt de Bollenstreek oranje voor Koningsdag.
Lees onze tips voor Koningsdag 2022

Gratis

Meivakantie: Met het gezin naar Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

De meivakantie is het ideale moment om met het gezin een bezoek te brengen aan het oer-Hollandse bloemenpark Keukenhof.

€18

Romantiek Weekend in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Kom tijdens het moederdagweekend op 7 en 8 mei 2022 naar Keukenhof en geniet van de miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten.

€19

Nationale Molendag 2022

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 zijn vele honderden wind-en watermolens in Nederland open voor bezoek. Komt je ook om de molenaar te ontmoeten?

Gratis

Boekenmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Één keer per jaar is Warmond dé plek voor alle boekenwurmen. Meer dan 35 kramen zullen gevuld zijn met tweedehands en antiquarische boeken.

Nationale Bunkerdag 2022

Bunkerdag, meestal zijn deze fascinerende betonnen kolossen gesloten voor het publiek, maar op zaterdag 6 juni zijn bunkers open!

De Appelparade bij Appelboomgaard de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst Lisserweg 481, Lisserbroek

Bezoek de Appelparade tijdens het Pinksterweekend op Landgoed de Olmenhorst. Eerlijk eten, muziek, theater, hutten bouwen en veel meer.

€10,00

Papierkunstmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Papier leren scheppen, origami vouwen en andere workshops met papier volgen. Dit kan op de papiermarkt in Warmond aan de Kaag.

Big Green Egg’s Flavour Fair

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Elk jaar is op Vaderdag de Big Green Egg's Flavour Fair het evenement voor de liefhebber van de bekende groene bbq. Kom ook proeven en genieten.

€60,00

Hillegoms Muziekfeest 2022

Het Hillegomse Muziekfeest is een begrip in de Bollenstreek en omgeving. De leukste Nederlandse artiesten zorgen voor een onvergetelijk feestje.

€24,50

Kaags Muziekfestival

Voor de 20e keer wordt zondag 3 juli 2022 het Kaags MuziekFestival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS Festival op een eiland midden in de Randstad.

Gratis

Werfpop

De Leidsche Hout De Leidsche Hout, Leiden

Werfpop is sinds 1982 het grootste maar vooral het leukste muziekfestival in de Leidse regio, dit jaar vindt het festival plaats op 14 juli.

Gratis

Kaagweek 2022

De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. De Kaagweek is een evenement voor jong en oud.

Zomers Bloemencorso Rijnsburg in Katwijk & Noordwijk 2022

Kon. Wilhelmina Boulevard Kon. Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

De tweede zaterdag in augustus is traditie getrouw de dag van het Zomerse Bloemencorso in Katwijk en Noordwijk: De Flower Parade Rijnsburg.

Blooming Festival Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op 14 augustus vindt het Blooming Festival plaats op de Oranje Promenade in Noordwijk. Dit Blooming Festival vindt gelijktijdig plaats met de Flower Parade.

Gratis
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page