Home /

 

LET OP! Ivm het coronavirus en de maatregelen van de overheid zijn de evenementen tot 1 september 2020 helaas geannuleerd.

Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Luchtkussenfestival in Voorhout (geannuleerd)

Centrum Voorhout Herenstraat, Voorhout

Welkom bij het luchtkussenfestival in Voorhout. Het grootste straat luchtkussenfestival in Nederland, 400 meter springkussen plezier voor alle leeftijden.

€5,00

Kinderfestival Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Speciaal voor de kinderen tot 16 jaar wordt er op 28 juni a.s. een Kinderfestival georganiseerd. Kom ook genieten van meerdere luchtkussens.

Gratis

Kaags Muziekfestival (geannuleerd)

Voor de 20e keer wordt zondag 5 juli as. het Kaags MuziekFestival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS Festival op een eiland midden in de Randstad.

Gratis

Levende beelden festival in Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Noordwijk aan Zee staat zondag 19 juli 2020 in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 6e editie van het Levende Beelden Festival plaats.

Gratis

Ibiza Festival de Verano in Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op het Ibiza Festival op de boulevard van Noordwijk aan Zee vind je ca. 150 kramen met een 'Ibiza'-uitstraling verspreid op de boulevard van Noordwijk.

Gratis

Zomers Bloemencorso (geannuleerd)

De tweede zaterdag in augustus is traditie getrouw de dag van het zomer bloemencorso in de Bollenstreek: De Flower Parade Rijnsburg.

Gratis

Bollenstreek in Bedrijf 2020 (geannuleerd)

Voorhout Jacoba van Beierenweg, Voorhout

Tijdens ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 8 augustus 2020 kun je een kijkje nemen bij agrarische bedrijven aan de Zilkerbinnenweg in De Zilk.

Keukenhof Dahlia dagen (geannuleerd)

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Kom in de zomer naar Keukenhof en geniet van de Dahlia's en andere zomerbloemen in de Kasteeltuinen op Landgoed Keukenhof.

Gratis

Jaarmarkt Hillegom (geannuleerd)

Winkelgebied Hillegom Hoofdstraat, Hillegom

De jaarmarkt in Hillegom is elk jaar een van de drukst bezochte markten van de Bollenstreek! Geniet van een heerlijk dagje weg in de Bollenstreek.

Open Dag ESA-ESTEC 2020 in Noordwijk

ESA Estec Keplerlaan 1, Noordwijk

Wie altijd al eens een kijkje in de keuken van de Europese ruimtevaart heeft willen nemen, komt naar de ESA open dag bij ESTEC in Noordwijk.

Gratis

Keukenhof Bloembollenmarkt 2020

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Keukenhof opent op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. Kom deze dagen gratis naar Keukenhof

Gratis

Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek 2021

DeLeeuw Flowerbulbs Rijksstraatweg 52, Sassenheim

Kom kijk naar het opbouwen van het Bloemencorso Bollenstreek 2021. Tijdens de Opbouwdagen krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het corso.

€6

Bloemencorso Bollenstreek 2021

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Bloemencorso Bollenstreek rijdt in 20201op zaterdag 17 april van Noordwijk naar Haarlem. Combineer je bezoek met Keukenhof en de bloemenvelden.

Gratis

Koningsdag in de Bollenstreek

Op zaterdag 27 april kleurt de Bollenstreek oranje voor Koningsdag. Hieronder een overzicht van de activiteiten per dorp.

Gratis

Koningsdag bij Bloemenpark Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Op deze nationale feestdag viert heel Holland, maar ook Keukenhof viert de verjaardag van de koning met typische Hollandse activiteiten.

€19

Nationale Molendag 2021

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 zijn vele honderden wind-en watermolens in Nederland open voor bezoek. Komt je ook om de molenaar te ontmoeten?

Gratis

Romantiek Weekend in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Wat is er romantischer dan genieten van klassieke muziek tussen vele bloeiende bloemen in een historisch park uit 1857. Het zijn de ingrediënten voor een bijzonder moederdagweekend op 8 en 9 mei 2021 in Keukenhof.

€19

De Appelparade op Landgoed Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst Lisserweg 481, Lisserbroek

Bezoek de Appelparade tijdens het Pinksterweekend op Landgoed de Olmenhorst. Eerlijk eten, muziek, theater, hutten bouwen en veel meer.

€10,00

Dag van het Kasteel

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Op tweede Pinkersterdag is Landgoed Keukenhof extra feestelijk! Kasteel Keukenhof openet de kasteelpoorten en viert de Dag van het Kasteel.

Gratis

Buttonpop 2021: Live muziek en meer

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Buttonpop is het tribute festival van Nederland, Geniet van de unieke sfeer in een van de kasteeltuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse.

€20

Markt onder de Linden 2021 in Noordwijk

Lindenplein Lindenplein, Noordwijk

De jaarlijkse 'Markt onder de Linden' is populair bij liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen. Kom ook inspiratie opdoen tijdens dit leuke weekend.

Hillegoms Muziekfeest

Het Hillegomse Muziekfeest is een begrip in de Bollenstreek en omgeving. De leukste Nederlandse artiesten zorgen voor een onvergetelijk feestje.

€17,50

Castlefest Fantasy festival 2021 – Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Caslefest is het fantasy festival van Nederland. Vier dagen lang veranderden de Kasteeltuinen van Keukenhof in een fantasie wereld voor jong en oud.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page