Home /

 

Openingsweekend Keukenhof ‘Vier de Lente’

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Kom de lente vieren in het mooiste bloemenpark van Europa: Keukenhof in Lisse. Geniet van de narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen.

€19

Oud-Hollands Weekend bij Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Tijdens het Oud-Hollands Weekend bij Bloementuin Keukenhof waan je in het Holland van de 19e eeuw met typische oud-Hollandse dans, muziek en klederdracht.

€19

Bezoek Keukenhof tijdens het paasweekend

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Bezoek Keukenhof tijdens het paasweekend en geniet van de vele narcissen, hyacinten en tulpen. Vier de lente in Holland.

€19

Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek 2021

DeLeeuw Flowerbulbs Rijksstraatweg 52, Sassenheim

Kom kijk naar het opbouwen van het Bloemencorso Bollenstreek 2021. Tijdens de Opbouwdagen krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het corso.

€6

Corsomarkt in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Bezoek de gezellige Corsomarkt in het centrum van Lisse. Meer dan 200 kramen met een gevarieerd aanbod zorgen voor de unieke Corso sfeer.

Gratis

Het Lichtjes Bloemencorso in Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

Het verlicht Bloemencorso in Noordwijkerhout is de start van Bloemencorso Bollenstreek 2021. Kom de praalwagens van dichtbij bewonderen.

Gratis

Bloemencorso Bollenstreek 2021

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Bloemencorso Bollenstreek rijdt in 2021 op zaterdag 17 april van Noordwijk naar Haarlem. Combineer je bezoek met Keukenhof en de bloemenvelden.

Gratis

De Mooiste File van Nederland 2021 in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

De Mooiste File van Nederland. Gedurende het hele weekend zullen er circa 40 personenauto’s en drie praalwagens in de ‘file’ staan in Noordwijk.

Bloemencorso Haarlem 2021

Haarlem Haarlem

Het wereldberoemde Bloemencorso Bollenstreek heeft als eindbestemming de prachtige binnenstad van Haarlem. De corsowagens rijden op zaterdag 17 april rond 21:00 uur Haarlem in.

Bloemenmozaïek weekend in de Bollenstreek

Het Bloemenmozaïek weekend is elk jaar weer een feest voor inwoners en bezoekers van de Bollenstreek. Tientallen kunstwerken worden gestoken met bloemen en zijn gratis te bewonderen.

Gratis

Koningsdag in de Bollenstreek

Op zaterdag 27 april kleurt de Bollenstreek oranje voor Koningsdag. Hieronder een overzicht van de activiteiten per dorp.

Gratis

Koningsdag bij Bloemenpark Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Op deze nationale feestdag viert heel Holland, maar ook Keukenhof viert de verjaardag van de koning met typische Hollandse activiteiten.

€19

Meivakantie: Met het gezin naar Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

De meivakantie is het ideale moment om met het gezin een bezoek te brengen aan het oer-Hollandse bloemenpark Keukenhof.

€18

Nationale Molendag 2021

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 zijn vele honderden wind-en watermolens in Nederland open voor bezoek. Komt je ook om de molenaar te ontmoeten?

Gratis

Romantiek Weekend in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Wat is er romantischer dan genieten van klassieke muziek tussen vele bloeiende bloemen in een historisch park uit 1857. Het zijn de ingrediënten voor een bijzonder moederdagweekend op 8 en 9 mei 2021 in Keukenhof.

€19

De Appelparade op Landgoed Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst Lisserweg 481, Lisserbroek

Bezoek de Appelparade tijdens het Pinksterweekend op Landgoed de Olmenhorst. Eerlijk eten, muziek, theater, hutten bouwen en veel meer.

€10,00

Dag van het Kasteel

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Op tweede Pinkersterdag is Landgoed Keukenhof extra feestelijk! Kasteel Keukenhof openet de kasteelpoorten en viert de Dag van het Kasteel.

Gratis

Buttonpop 2021: Live muziek en meer

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Buttonpop is het tribute festival van Nederland, Geniet van de unieke sfeer in een van de kasteeltuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse.

€20

Markt onder de Linden 2021 in Noordwijk

Lindenplein Lindenplein, Noordwijk

De jaarlijkse 'Markt onder de Linden' is populair bij liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen. Kom ook inspiratie opdoen tijdens dit leuke weekend.

Hillegoms Muziekfeest

Het Hillegomse Muziekfeest is een begrip in de Bollenstreek en omgeving. De leukste Nederlandse artiesten zorgen voor een onvergetelijk feestje.

€24,50

Castlefest Fantasy festival 2021 – Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Caslefest is het fantasy festival van Nederland. Vier dagen lang veranderden de Kasteeltuinen van Keukenhof in een fantasie wereld voor jong en oud.

Zomers Bloemencorso

De tweede zaterdag in augustus is traditie getrouw de dag van het zomer bloemencorso in de Bollenstreek: De Flower Parade Rijnsburg.

Gratis

Formule 1 Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

Kom genieten van de Formule 1 op Circuit Zandvoort en geniet van helden zoals Max Verstappen tijdens de race op het circuit in Nederland.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page