FloriWorld Aalsmeer

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / FloriWorld bloemen experience in Aalsmeer

 

FloriWorld ligt net buiten de Bollenstreek in Bloemendorp Aalsmeer. FloriWorld combineert de nieuwste technologie met levende bloemen en planten en biedt zo een unieke belevenis rondom de bloemen en planten van Nederland. In FloriWorld beleef je de bloemen- en plantenwereld van Nederland. Je ontdekt wat bloemen voor je kunnen betekenen in je dagelijkse leven en voor je gezondheid. Er zijn ook heel veel leuke ‘instagram’ fotospots voor unieke foto’s in FloriWorld.

Over FloriWorld

FloriWorld is een modern experience center waar je door de nieuwste technologieën onderdeel wordt van je eigen bloemenbeleving. Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je veel shows kunt personaliseren. Houd je van gele tulpen, of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpandje!

Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten. Of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over rails door de hele attractie en het leuke is: aan het einde van de toer kun je in de veilingruimte bieden op een bosje!

Openingstijden FloriWorld

FloriWorld is het gehele jaar geopend, zodat je ook in de winter nog kunt genieten van een bloemen- en planten beleving. Let op: de laatste toegang is om 17:00 uur.

Maandaggesloten
Dinsdag10:00 tot 18:00 uur
Woensdag10:00 tot 18:00 uur
Donderdag10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag10:00 tot 18:00 uur
Zondag10:00 tot 18:00 uur

Prijzen van de tickets en korting

Als je FloriWorld wil bezoeken moet je van te voren tickets kopen voor een bepaald tijdsvak. Een bezoek aan FloriWorld duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Tijdelijke kortingsactie

In samenwerking met onze partner Tripper hebben we een unieke (her)openingsactie. Koop nu je FloriWorld tickets met maar liefst 34 procent korting!. In plaats van € 17,50 betaald je tijdelijk slechts € 11,50.

Dit zijn de ticketprijzen voor FloriWorld:

FloriWorld ticket€ 17,50 (tijdlijk € 11,50)Koop ticket »
Kinderen tot 3 jaarGratisKoop ticket »
ParkerenGratis

Routebeschrijving

FloriWorld is makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport rijdt er elk half uur een bus naar de bloemen experience. Kijk voor de actuele tijden op 9292.nl

Kom je met je de auto? Dan kan je de eerste drie uur gratis parkeren op de parkeerplaats van FloriWorld.

Adres FloriWorld

  • Sierteeltstraat 1
  • 1431 GM
  • Aalsmeer
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page