floriworld flower experience aalsmeer 01

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / FloriWorld bloemen experience in Aalsmeer

 

Kom genieten van echte en virtuele bloemen en bij de nieuwste bloemen en planten attractie van Nederland: FloriWorld Experience in Aalsmeer.

Als gevolg van de coronavirusmaatregelen heeft FloriWorld besloten om de komende maanden gesloten te blijven. FloriWorld hoopt in het voorjaar van 2021 weer open te gaan.

Beleef de bloemen- en plantenwereld van Nederland in het spectaculaire FloriWorld. Ontdek van bloemen voor je kunnen betekenen in je dagelijkse leven en voor je gezondheid.

FloriWorld is een modern experience center waar je door de nieuwste technologieën onderdeel wordt van je eigen bloemenbeleving. Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je veel shows kunt personaliseren. Houd je van gele tulpen, of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpandje!

Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten. Of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over rails door de hele attractie en het leuke is: aan het einde van de toer kun je in de veilingruimte bieden op een bosje!

Openingstijden FloriWorld

FloriWorld is het gehele jaar geopend, zodat je ook in de winter nog kunt genieten van een bloemen- en planten beleving.

Let op: de laatste toegang is om 17:00 uur.

Maandaggesloten
Dinsdag10:00 tot 18:00 uur
Woensdag10:00 tot 18:00 uur
Donderdag10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag10:00 tot 18:00 uur
Zondag10:00 tot 18:00 uur

Prijzen van de tickets

Als je FloriWorld wil bezoeken moet je van te voren tickets kopen voor een bepaald tijdsvak. Een bezoek aan FloriWorld duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Dit zijn de ticketprijzen voor FloriWorld:

Volwassen ticket€ 17,50Koop ticket »
Kinderen 4 tot 11€ 10,00Koop ticket »

Routebeschrijving

FloriWorld is makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport rijdt er elk half uur een bus naar de bloemen experience. Kijk voor de actuele tijden op 9292.nl

Kom je met je de auto? Dan kan je de eerste drie uur gratis parkeren op de parkeerplaats van FloriWorld.

Adres FloriWorld

  • Sierteeltstraat 1
  • 1431 GM
  • Aalsmeer
  • website
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page