Op de schitterende locatie waar eerder Blu Beach gevestigd was is nu Nomade Beach House gevestigd. Nomade is een heerlijk strandpaviljoen waar je je direct thuis voelt.Menu Nomade Beachhouse

Proef het Midden-Oosten bij Nomade Beach House in Noordwijk

Het restaurant van dit strandpaviljoen heeft een menu dat is geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. Veelzijdige smaken, specerijen en verrassende smaakcombinaties . De menukaart biedt voor elk wat wils. Van gerechten uit het Midden-Oosten tot de klassiekers en van vegetarisch tot vlees en vis. Het menu volgt de seizoenen en verandert zodoende elke vier maanden.


Ligbedden huren bij Nomade

Voor een relaxte stranddag kan je zeker bij Nomade terecht. Op het strand voor het strandpaviljoen zijn windschermen, luxe ligbedden en parasols te huur. Zo geniet je optimaal van je dagje strand. Wil je vaker bij Nomade naar het strand? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een seizoenskaart. Meer informatie hierover en/of vragen over de verhuur van ligbedden? Neem dan contact op met Berend van Duijn (berendbadman@gmail.com).


Adres Nomade Beach House

Nomade Beach House is gelegen voor de boulevard van Noordwijk. Parkeren doe je het beste aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Het adres is:

  • Koningin Wilhelmina Boulevard 104
  • 2202 GW Noordwijk
  • website


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips.

 
Share this page