Hotelkamer De Engel in Lisse
 

Hotel Restaurant de Engel heeft als slogan ‘Gastvrijheid sedert 1897’. Dit kleinschalige hotel met 11 modern ingerichte kamers is gelegen bij de tulpenvelden net buiten het centrum van Bloemendorp Lisse.

Het hotel is centraal gelegen in de Bollenstreek, op slechts 5 minuten van snelweg A44. Er is een ruime, gratis, parkeergelegenheid en een bushalte op 50 meter. Het hotel heeft naast de mooie kamers ook een gezellige bar, een stijlvol restaurant met een wisselend dagmenu en een prima ontbijtservice.

Moderne kamers

hotel_de_engel lisseHotelkamer De Engel in LisseHotel de Engel in LisseRestaurant de Engel in LisseHotel de Engel in LisseHotel de Engel Lisse

De kamers van Hotel de Engel zijn voorzien van een moderne badkamer, flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en gratis WIFI.

Er zijn drie verschillende soorten kamers namelijk:

  • Standaardkamer (maximaal 2 personen)
  • Classickamer (maximaal 2 personen)
  • Familiekamer (maximaal 4 personen)
Bij Hotel de Engel in Lisse kan je gratis parkeren

Locatie Hotel de Engel

Hotel De Engel ligt op een zeer gunstige locatie en is daarom zeer geschikt als uitvalsbasis voor vele leuke activiteiten. De steden Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam bevinden zich op nog geen 30 autominuten. Andere populaire attracties in de buurt zijn:

Wandel- en fietsroutes vanuit Hotel Restaurant De Engel

Hotel De Engel is een ideale startlocatie voor een fietstocht. Het ligt aan het grote fietsknooppuntnetwerk van de Bollenstreek vlak bij fietsknooppunt 55. Vanaf het knooppunt rijd je over de Catharijnelaan naar de Heereweg. Daar ga je rechts en na 200 meter is Hotel De Engel  gelegen. Bezoekers van de Engel kunnen gratis parkeren en je kan bij het hotel een fiets huren. Meer informatie over de fietsverhuur bij Hotel de Engel

Enkele fietsroutes:

Tijdens Keukenhof 2021 start er elke dag een fietstocht onder begeleiding van een lokale gids vanaf Hotel de Engel. Meer info over deze Keukenhof fietstocht »

Steden Haarlem, Amsterdam en Leiden

Wil je een dagje genieten van een grote stad? Dan kan je terecht in de grote steden die allemaal binnen de 30 autominuten van het hotel gelegen zijn.

Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer naar Heereweg 386 in Lisse. Er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer

Café-Restaurant De Engel ligt bij bushalte Engelenbuurt in Lisse. Buslijn 50 en Qliner 361 stoppen bij deze bushalte. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292.nl

In- en uitchecken

Inchecken tussen 15:00 – 22:00 uur / Uitchecken tussen 07:00 – 11:00 uur

Adresgegevens

  • Hotel Restaurant De Engel
  • Heereweg 386
  • 2161 DG Lisse
  • Reserveren

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page